Annons

DIY: Tidningsstaplar på hjul

När jag var hemma och hälsade på min kompis Ida häromveckan fastnade jag för de smarta anordningarna hon grejat för att göra sina tidningshögar mer mobila. Jag vet inte hur det är med er men jag har oerhört svårt att slänga mode- och inredningsmagasin, och staplar dem därför gärna på höjden längs väggarna i mitt arbetsrum. Men det blir ju ett aber så fort det ska städas. För hur flytta utan att de tippar? 
Med inspiration från Granits träplattor för tvättboxar har Ida sågat till MDF-skivor från bygghandeln (i tidningsstorlek) och monterat hjul under. Och vips är städproblemet löst. Vill man inte ha dem träfärgade som på bild, så kan man ju lätt måla skivorna i valfri kulör. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Vilken smart lösning. Har också så svårt att släppa gamla tidningar och har dem i högar lite här och var. 🙂

 • Anonym skriver:

  så läckert 🙂

 • Finurligt. Själv har jag en magasinstapel som snart
  är lika hög som kakelugnen bredvid 🙂
  Inredningshjälpen/Anette

 • Glada Apan skriver:

  Vi älskar er blogg. Det där föll oss i smaken precis. Fiffigt med tidningarna.

 • frupastell skriver:

  Ett mycket bra tips!

 • Sabina skriver:

  Toppentips! 🙂

 • Emma skriver:

  Så coolt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.