Annons

#bästkusten

Någon frågade om jag inte skulle ha semester i år? Absolut, det har jag haft i flera veckor. Jag har bara inte varit så bra på att visa det här på bloggen och i mitt Instagram-flöde. Det senare på grund av att jag startade ett privat konto när Max föddes, mest för att kunna posta bilder på honom till släkt och vänner, och jag glömmer ju hela tiden av att logga ut och in på mitt @trendenser. Men här kommer ett litet smakprov, eller vykort om ni så vill, med foton från vår senaste semestervecka i Göteborg och Varberg. Imorgon bär det av till… ja. Ni får se. Framöver lovar jag bättring på mitt Instagram-konto!
1) Ni vet ju redan att vi varit en sväng i Norrland men den senaste veckan har spenderats på ”hemester”, i svärföräldrarnas stuga, på västkusten! 2) Vad vi gjort? Badat! Varendaste dag. 3) Det är inte bara jag som fått hattfnatt i sommar. Mr Mini älskar att leka med dem han också. 4) Bildbevis – Guilty as charged! 5) Förutom bad har jag hunnit läsa en hel del. Någon som vill ha boktips? 6) Sommaren 2014 i ett ord? Lycka! 7) Cykeln har fått jobba. Kan vara det härligaste transportmedlet när det är varmt. 8) En annan grej jag hunnit med i år är att träffa både släkt och vänner. Här en snapshot från min lunch med @tantjohanna och @krickelin i torsdags 9) Men allra bäst hittills? Detta! Jag har kärat ner mig i SUP:andet och hoppas på många, många, många fler surftillfällen – långt in på höstkanten. Varberg I’ll be back!

Kategorier:

Kommentarer

 • EmmaErica skriver:

  Vad roligt att få se mer från din semester! Du ser ut att ha haft en härlig sommar 🙂

 • Amanda [SPONTAN] skriver:

  Det där såg ju hur härligt ut som helst 🙂

 • Niklas skriver:

  Boktips vore kul!
  Västkusten är ju alltid trevligt. Börjat tycka mycket om skåne men det är ju lite långt…

 • Mary skriver:

  Ja snälla! Lite boktips! Börjar min semester imorgon =)

 • Cecilia skriver:

  Jättegärna boktips!!! Och …. mina bästa: "och bergen svarade", "allt jag önskar mig" , " en av oss" , " boken om Joe" och " skuggpojken". Dålig på att minnas författare, men bättre på titlar! Med vänlig hälsning, Cecilia

 • Monica skriver:

  Vilken fin stråhatt! 🙂 Var har du hittat den?

 • 17doors skriver:

  Jag är också så sugen på att testa SUP, ser såå kul ut! En lite utvidgad bloggträff i Varberg i höst vore kul, med lite östkusts-bloggare också!? 🙂
  Kram
  Ulrika

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.