Annons

Veckans söndagssummering – v 29

Då var det söndag igen och dags att summera veckans nyheter från inredningsbranschen. Med en knapp halvtimmes marginal till midnatt kommer här en påse gott och blandat som jag skopat upp från bloggvärlden. En hel del pressreleaser om kommande höstkollektioner, ett facelift på en av landets största webbshopar och en fin nyhet för dig som går i golvläggartankar. Bland annat. Hoppas ni gillar’t!
Madame Stoltz har släppt nya bilder (på sin AW 2014). Mycket svärta. Nordic Noir i år? Mer här!
House Doctor har äntligen lanserat sina pressbilder AW2014 (för journalisterna). Tidigare visade de fem sneak peaks men i veckan kom ett helt sjok härliga foton. Kolla in dem HÄR!
Ellos.se har fått fin bloggcred för sin nya hemsida! Uppdaterad layout, ny höstkollektion, mer inspirationsbilder och kollage varvat med personliga tips. Verkar uppskattas av många!
Tarkett har släppt en ny serie vinylgolv med marockansk kakelkänsla. Trend 260, som bloggen Ellas Inspiration uppmärksammat i veckan. Bra alternativ för den som inte kan eller vill lägga klinker! Sist men inte minst. Tine K Home har också fått mycket uppmärksamhet för sin nya katalog. Vad jag fastnade för? Korgarna! Naturmaterial behövs för att mjuka upp allt det gråa och svarta i höst. Ha en riktigt fin start på vecka 30. Njut av sommaren, det ska jag göra.
Foton: Madame Stoltz, House Doctor, skärmdump från Ellos,se, Tarkett, TineK 

Kommentarer

  • Ina skriver:

    Mycket svart blandat med naturmaterial igen 🙂

  • Ninni skriver:

    Massor med fint 🙂

  • Anna skriver:

    Tack för härlig sommarläsning!

  • Linnéa skriver:

    Mycket fint som kommit upp under veckan! Favoriten är nog House doctor! 😉

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.