Annons

Veckans söndagssummering – v 27

Kanske har det här varit den allra första semesterveckan för många, men det betyder inte att branschen står stilla. Tvärtom. Det har hänt en hel del i inboxen och bland bloggarna på nätet. De senaste sju dagarna har bjudit på allt från lanseringar av nya höstkollektioner till ett annorlunda PR-grepp. Scrolla och kolla in några av veckans viktigaste nyheter och bloggsnackisar!

Vi börjar med danska Hübsch som fått mycket bloggcred för sin nya sin höst och vinterkollektion Occasions 2014. De har fokuserat på det enkla livet. Jag gillar’t. Massor! 
Och Finska Marimekko har smygvisat sina höstnyheter. Check på grått, men också på vinrött, blått och liksom mustiga toner av orange och härligt skogsgrönt! Lovande. Jag ser fram emot deras AW 2014. 
Svenska Hästens meddelade att de kommer släppa en limiterad kollektion av sin klassiskt rutmönstrade säng. I en Stockholmsvit edition. Kommer att finnas till försäljning fram till sista december 2014. 
IKEA testar ett nytt grepp för att lansera sin höstkatalog 2015. Istället för en pressvisning presenterar de nu ”poddologen”. Det första avsnittet släpps tisdagen den 8 juli och det sista avsnittet torsdagen den 14 augusti – samma dag som IKEA katalogen 2015. Kul koncept! Lite sommarförströelse för öronen månne? Den allra finaste sommarhälsningen hittade jag på Nordic Design Collective och deras poster från Valgren Design får avrunda det här svepet. Jag önskar er massor av lata dagar och en härlig start på vecka 28! 
Foto: Hübsch, Marimekko, Hästens, IKEA, Nordic Design Collective

Kommentarer

 • Henrik skriver:

  Jag gillar din blogg!

 • Ninni skriver:

  TACK Frida, för denna summering, NU har jag fått hjälp att finna en leverantör som har det jag söker och sökt, nu gäller det att finna den där efterlängtade inredningsdetaljen/-erna i någon affär. Jag vill gärna se och uppleva live, innan inköp. Kram från Ninni.

 • EmmaErica skriver:

  Åååh så mycket snyggt!

 • Anonym skriver:

  Snyggt!!

 • Anonym skriver:

  Stiligt 🙂

 • Sofie skriver:

  Hej Frida! Hoppas du kan hjälpa mig… Hittade ett foto med skogsmotiv storlek 178x80cm nyligen men kan för mitt liv inte minnas var!! Det är alltså inte en tapet utan ett stort foto, i färg, av en svensk manlig fotograf. Ja det är så mkt jag minns. Tusen tack för fantastisk läsning/bildspaning/inspo!

 • Martin skriver:

  Du har en konstig inbox. Är du sugen på att byta?
  Jag får bara brev från nigerianska doktorer och egyptiska
  advokater som säger att jag har ärvt flera 100 miljoner dollar.
  Jag hinner inte svara alla.
  Kram!

 • Hej nojig mamma! Ja, vi använder alcros vattenlösliga färger och jag hoppas verkligen inte det är något skadligt. Jag är med nojig och målar typ bara kvälls/nattetid och när Flora är utomhus, resten av tiden har vi fönstrena på vid gavel. Hua, jag vill bara bli klar ibland, trots att det är kul, man vill inte ta en enda risk. Tack för att du tänkte på min lilla tjej. Mvh en annan nojig mamma

 • Frida skriver:

  Sofie: Hm.. Det är inte Denise Grünsteins limiterade tavla för IKEA Art Collection som gavs ut för ett par år sedan som du tänker på? Den är väldigt stor och grön med motiv av träd.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.