Annons

Tips på somrig efterrätt

Nej, nej jag vet att det här inte är en matblogg. Till er som möjligen stör er på den tillfälliga branschglidningen. Fokusera på besticken istället. Det är Monica Försters design Dorotea för Gense (i svart) som jag fullkomligen älskar att äta med. Supersköna och fina! Åter till rubriken. Sommarens godaste efterrätt när det är 30 grader varmt och kroppen knappt vill ha middag? Hacka upp en apelsin (!) och blanda den med ett paket delade jordgubbar i en skål. Riv ner rejält med myntablad och låt stå i kylen ett par timmar. Servera i portionsformade genomskinliga dricksglas (dessa har jag köpt på IKEA) och toppa med en 50/50 blandning av Kesella Citrus och Kesella Vanilj. Enkelt, men så himla gott! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Det låter riktigt gott!

 • JO skriver:

  Åh! Det måste vi testa! Bra med variation på dessa härliga jordgubbar. Vi brukar äta med en blandning av grädde, mascarpone, men snart kommer jag att förvandlas till en färskost om jag inte lugnar ner mig lite 😀

 • Anonym skriver:

  Såg jättegod ut 🙂

 • Emma - By Emma skriver:

  När får jag komma?

 • biggeros skriver:

  Så fräsch dessert i hettan. Tack!!

 • Anna skriver:

  Men åh vad gott det låter, det måste jag prova i sommar 🙂

 • Sandra skriver:

  Fin blogg !
  Kolla gärna in min 😀
  https://youngsassa.webblogg.se/

 • Madeleine skriver:

  Det där såg himla gott ut!

 • Stina skriver:

  Så fina bestick! Och gott!

 • Gabriella skriver:

  Det ser smarrigt ut, tack för tipset!:)

 • Anonym skriver:

  Det ser riktigt gott ut! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.