Annons

Sommarläsning?

Precis som ifjol vid den här tiden så har det varit lite av ett intervjurace nu inför semestern. Förutom att ni kan lyssna på min premiärpodd hos Haket så har jag svarat på massor av frågor om min fotografering hos tidningen FOTO (delar av intervjun kan ni hitta HÄR). Och i sommarnumret av Family Living ger jag mina bästa loppistips, i senaste Residence och Plaza Interör bjuder jag på bra butikstips i Göteborgsområdet och vill ni läsa mer om mina 10 år som bloggare så kan ni hitta en intervju om det i Blogg.se’s nya internutbildning (det är dock bara PRO-medlemmar som kommer åt den). För er som inte använder deras system finns ju även Bloggskolan som jag har skapat tillsammans med Underbaraclara och Annakarin Nyberg kvar att köpa ännu ett litet tag. Fram till den 31 augusti närmare bestämt, sedan stänger vi ner det projektet för nya användare – så skynda skynda att registrera dig där innan det är för sent! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sandra skriver:

  Så fint när du har håret nere!

 • NATALIEALEXANDRA skriver:

  Fin bild! 🙂

 • Lina skriver:

  Hej Frida! Kommer man kunna använda bloggskolan efter den 31:e augusti eller stängs den ner helt och hållet det datumet så att man måste ha hunnit med alla delar innan?

 • Minna skriver:

  Tack Frida, det var precis det jag letade efter, härligt att du hade möjlighet att tillmötesgå mitt behov. Tack!

 • Jättefin bild på dig Frida!
  Kram
  Jenny

 • Fin bild på en toppenfin tjej!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Ingrid skriver:

  försöker betala bloggskolan, men det går inte att skriva in hela mailadressen….??

 • rebecca skriver:

  jätte roligt att läsa om dina tips när man fotar. Fotar själv inte inredning så mycket, är inte min starka sida men det är så roligt att se era fina bilder.

 • Johanna skriver:

  fin bild!

 • Anonym skriver:

  Gullig bild 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.