Annons

Mitt senaste köp = Min bästa kompis?

När jag var i Varberg och surfade i början på juni fastnade jag för de fina stråväskorna som både Johanna och Hanna hade packat ner sina badkläder i. När jag frågade vart de hade köpt dem svarade de unisont ”Frankrike” varpå jag blev lite modfälld. Jag har ju inga reseplaner dit på ett tag. Men så fick jag av en tillfällighet syn på den här varianten med flätade läderhandtag från Tine K Home och slog till direkt. För att undvika misstankar, detta är på intet sätt smygreklam. Jag har köpt och betalat väskan alldeles själv. Idag när jag var tillbaka i Varberg (för att bada med Max) passade jag på att inviga vad jag tror kommer bli sommarens bästa kompis. Den rymmer ju allt! Badkläder, handdukar, solskydd, flytkuddar, mat, systemkamera, blöjor, rubbet. Och i höst kommer den få husera alla extra-filtar i uterummet! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Åh dom e väldigt fina

 • Kristin skriver:

  Ja, det är sååå fint med stråväskor! Jag slog till på en liknande från åhlens i början på juni för 299kr, den är helt perfekt!
  Ha en skön sommar!

 • Hannah skriver:

  Älska handtagen! ?

 • Hanna skriver:

  Både praktisk och snygg! Vilket toppenköp! Blir sugen på att slå till på en stråväska jag också… 🙂

 • JosefinsDream skriver:

  vilken härlig och praktisk!

 • Alicia skriver:

  Åh så fin!

 • Mycket bra val Frida, jättefin!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Mikaela skriver:

  Samma som finns hos Betonggruvan 275:-?

 • Kristina skriver:

  Den har jag också och du har rätt den rymmer verkligen allt!

 • Amanda skriver:

  Haha, älskar när bloggare skriver "detta är inte smygreklam, jag har betalt för varan själv.."
  då är det precis som att alla andra inlägg är sponsrade och de inte har betalat något av det själv 🙂

 • Living by Miriam skriver:

  Snygg. Jag tror Betonggruvan säljer något liknande.

 • Trendenser skriver:

  Så är det absolut inte, men så fort jag tipsar om något jag köpt så får jag ju tykna kommentarer precis av det här slaget så detta är bara ett litet försök för mig att ta död på bloggtroll – redan i texten. Jag tror inte ni som insinuerar oärlighet eller skriver taskiga saker om min privatekonomi förstår hur ledsen man som bloggare faktiskt blir av dessa ständiga påhopp.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.