Annons

Lata dagar och ett lästips

Minns ni hängmattan som jag köpte på Ellos rea för någon vecka sedan? Nu har den kommit! Och med hjälp av båtlinor och en hjälpsam tjej på Coop Bygg i Kungsbacka (som fixade en smart hakanordning åt mig) så kan jag nu spänna upp den mellan träden här på vår baksida – när helst det ges tillfälle för vila. Med andra ord, en alldeles perfekt plats för en powernap i skuggan medan Max sover förmiddag.
Sömn blir det dock sällan (jag klarar inte av att somna om på dagtid) men det är nog så avkopplande att få ligga ner och läsa en pocketbok. Ostört. Jag har faktiskt redan avverkat sju (!) stycken i sommar. Bäst hittils är nog den här som jag ännu inte avslutat. Steglitsan av Donna Tartt. Dagens lästips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma - By Emma skriver:

  Den boken påbörjade jag nyss. Efter att ha läst Ann Rosmans 3 första böcker om marstrand den senaste veckan.
  Har du läst Donna Tartt – den hemiga historian? Annars har jag den till dig om du vill läsa den efter Steglistan..
  Kram!

 • Linnéa skriver:

  Ser galet mysigt ut! 🙂

 • Hannah skriver:

  Så enkelt och fint ?

 • Duka Upp skriver:

  Åååh ser skönt ut med semester och häng i hängmattan 🙂

 • Duka Upp skriver:

  Åååh ser skönt ut med semester och häng i hängmattan 🙂

 • Maria skriver:

  The Goldfinch heter boken här (I england) jag älskade den men den blev lite seg mot slutet. Har precis läst A little friend som också var bra- har tänkt mig Den hemliga historian härnäst 🙂 hängmattan ser riktigt skön ut!!

 • ninni skriver:

  åh så härligt de såg ut

 • Jeanette skriver:

  Det ser väldigt avkopplande ut att få ligga där:)

 • Det där såg inte helt fel ut du! Mysigt 🙂

 • Motionerafetto skriver:

  Åh, den där skulle jag också vilja ha. Dock saknar jag träd att ha den emellan.. Hm.. Hur kan man göra då tro?

 • caroline skriver:

  Åh lästips var precis vad jag behövde, ska kolla in den!

 • Ellinor skriver:

  När kommer svaret på ellostävlingen dåå 🙂

 • Frida skriver:

  Ellinor: Det står i samma inlägg som tävlingen publicerades i, kika här:
  https://trendenser.se/2014/june/tavla-och-vinn-3000-kr-i-presentkort-hos-ellos.html

 • Oh-la-la ryggläge där! Ser helt underbart ut!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • sofia - mokkasin skriver:

  Det ser ut som din sommar är vacker Frida!! Hoppas du har storstilat lite på brädan också, drömmer om det där paddlandet då och då… Du, Steglitsan i all ära men har du inte läst hennes första så MÅSTE du! Den hemliga historien är min favoritbok genom tiderna! Det finns ingen bok som jag läst om (jag läser oftast inte om böcker men…) och om igen och som jag typ tvingar på alla jag känner ; ) Ha en fortsatt härlig och väldigt lat sommar, kram Sofia ~Mokkasin

 • 17doors skriver:

  Andra gången på samma dag som jag hör att man måste läsa Steglitsan, så den för jag nog införskaffa snarast. Läste "Den hemliga historien för massa år sen och gillade den.
  Fortsatt fin sommar i hängmattan.
  Kram Ulrika

 • Karolina skriver:

  Men oj! Så skönt det såg ut att vara. Önskar jag bodde i hus eller hade en stuga, då hade även jag hängt upp en hängmatta. Framtidsplan!

 • Sarah skriver:

  WOW – vilka underbara bilder!
  Hängmattan lär bli sommarens grej nu..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.