Annons

Hemnetgodis på norra Gotland

Veckans härligaste Hemnetgodis har ni säkert sett figurera tidigare, fast då i reklam eller tidningssammanhang. För om jag inte minns helt galet så plåtade Linum (eller var det Himla?) en höstkatalog i det här huset och det avlånga bordet med ståltrappen i bakgrunden känner jag igen från ett hemma-hos-reportage i Sköna hem. Här kan ni se samma hus, fast lite annorlunda stylat! Är du sugen på somrigt tittgodis och semesterhusinspo? Klicka här för se mer!  
Foto: Bertwig mäklarfirma

Kategorier:

Kommentarer

 • Petra skriver:

  härliga bilder

 • JennyÅ skriver:

  Riktigt snyggt och konsekvent utfört! Och väldigt gotländskt 🙂

 • Sara skriver:

  Annonsen dök upp i mitt flöde igår och jag fick för mig att det var Daniel Breitholz gamla hus? Googlade febrilt men utan resultat. Tänkte "Frida har ju elefantminne på sådana detaljer, hon vet säkert". Och tankeläsare är du visst också, tack! (men undrar varför jag fick för mig det var Mr Breitholz casa?)

 • Anonym skriver:

  Shit så läckert!

 • frida skriver:

  det har även varit med i hustoppen! https://www.tv8play.se/program/hustoppen/286686

 • Kvartettmamman skriver:

  Härlig ovanvåning ♥

 • Ingrid skriver:

  Ja detta har varit med i typ sköna hem för några år sedan.

 • "Mäklaren" skriver:

  Härliga Gotlandsfärger! Kanske något för "Granit" att fota sina prylar på i något reklamsammanhang?

 • chanette a skriver:

  gud sicket fantastiskt hus..
  im in love

 • Emelie skriver:

  Någon som vet var man kan hitta liknande lampor ovanför bordet?

 • Maria skriver:

  Det var nog det snyggaste huset jag någonsin sett 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.