Annons

Hemnetgodis från Bo-Lagets bildarkiv

Det är möjligt att jag påverkas väldigt av värmen – men just nu dras mina ögon till svala miljöer. Tänk tunna gardiner som vajar i vinden, vitsåpade trägolv, vitkalkade väggar, ljusgrått som möter äggskal och svalkande linnelakan. Nu när Hemnet ligger lågt på inspirationsfronten kan man passa på att grotta in sig i mäklarnas arkivgodis. De här bilderna hittade jag i Bo-Lagets bildbank, via Designoform!
Foton: Bo-Laget via Designoform

Kategorier:

Kommentarer

 • Julia skriver:

  Hej!
  Jättefin och bra blogg, superintressanta inlägg! Värda att läsa!
  Jag har precis startat en blogg och tänkte ifall du hade lust att gå in och kolla på den?
  Bloggen drivs av mig, en ung tjej på 16 år, med stora intressen för träning, tennis, mode och skönhet!
  Har många drömmar i livet som jag skulle göra vad som helst för att uppnå. Bloggen startades för ungefär drygt en vecka sedan, och är redan fullsmockad av intressanta och läsvärda inlägg!
  Du kan bland annat läsa om nya produkter som testats och recenserats. Samt hur jag lever mitt liv i vardagen utöver bloggandet!
  Vore kul om du fick intresse att fortsätta läsa min blogg!
  Jag lovar att du inte kommer ångra dig!
  Kram

 • tinajo skriver:

  Fint ögongodis! 🙂

 • bara anna skriver:

  Jag skulle vilja ha lite inspiration till hur man piffar upp ett 70-talskök. Vågar jag mig på att ta ljus, ljus mintgrön på luckorna tror du? Vi har köpt en liten gård, så nu har inredningslusten vaknat till liv igen efter att ha slumrat ett tag…

 • JennyÅ skriver:

  Samma här! Känner mig ännu inte riktigt redo att omfamna höstens "nya svarta" 🙂

 • lovisa skriver:

  men så fint!! ser harmoniskt ut 🙂

 • .charlotta skriver:

  Vackert!
  Blev glad när jag såg bilden på köket, det har jag sålt och planerat under min tid som konsumentsäljare på Noblessa Kök i Malmö 🙂

 • Trine skriver:

  Hei flott blogg du har 🙂 Snygg
  Hvilken oppløsning bruker du på bildene i bloggen din ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.