Annons

DIY: Toppskivor till IKEA-möbler

När jag föreläste i Amsterdam för ett par år sedan fick jag chans att lära känna (och spendera en heldag) med Desiree som driver bloggen Vosgesparis (och har ett helt fantastiskt hem). När jag och Pella Hedeby satt och spånade på TV-bänkslösningar till mitt vardagsrum i våras så kom Pella med den här referensbilden, som är plåtad hemma hos just Desiree. Så jag mailade och frågade vart hon köpt den. Och vet ni vad. Det är helt vanliga vita skåpstommar från IKEA, som Desiree lagt egna toppskivor på. Sådana träplank finns att köpa (och måttanpassa) i bygghandeln för en spottstyver. Betsa dem grå eller låt dem vara trärena. Snyggt vilket som och ett billigt sätt att pimpa sin egen IKEA-möbel. Dagens tips!
Foto: Vosgesparis

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Riktigt fin! Det är svårt det där med TV-bänkar. Och det roliga är att man aldrig ser någon i tidningar. Vi hade turen att köpa ett hus med en inmurad TVbänk i källaren. Det braiga med det är ju att TVn förpassas ner i källaren. Fiffigt!
  Idag bloggar jag vidare ditt somriga recept på efterrätt från här om dagen. Hoppas du tycker det är OK. Tack för tips, den var supergod!

 • Marie skriver:

  Hej! Väldigt fint!! Vet du vilken IKEA-stomme det är?
  Vänliga hälsningar Marie

 • Hannah skriver:

  Snyggt! Bra mkt billigare än ex Superfronts skivor…

 • Carrie skriver:

  Mycket smart tips för att piffa upp tv-möbeln som annars oftast är ganska tråkig. Tack!

 • smäm skriver:

  Hennes var ju bara SÅ snygga 😀

 • Anneli skriver:

  Så snyggt, men vad heter stommarna fr Ikea? Hittar dem inte…
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning,
  Anneli

 • Pella skriver:

  Marie och Anneli, jag gjorde en likadan TV-bänkslösning av IKEAs köksskåp Faktum, toppskåp till K/F h 35cm, dj 60cm. Tror att det ska finnas en liknande modul i den nya köksserien. 🙂
  Vill man ha en grundare bänk kan man använda liggande väggskåp från kökssortimentet alternativt serien Bestå.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.