Annons

DIY: Ljusstake av en trädgren

Sugen på ett sommarprojekt? Ge dig ut i skogen på jakt efter en schysst gren och gör något liknande det här! När vi besökte Sågverket förra veckan så fastnade jag för en detalj som stod i ett av deras fönster. En fin ljusstake gjord av en avsågad och avskalad trädgren. Så himla enkelt, och snyggt!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna Garcia skriver:

  Jaaa såg nyss ditt namn i senaste numret av digitala Rue! Vad kul!! Jag hoppas du aldrig slutar blogga o vara så idérik o inspirerande som du är 🙂 jag har nu banne mig bestämt mig för att kommande veckan SKA jag börja blogga! Oavsett vad det blir.
  Hoppas din sommar är toppen!!
  Kram/Jo

 • Lina skriver:

  Så fin så fin. Allvärldens designljusstakar kan kasta sig i väggen. Typ.

 • Maja skriver:

  ÅH jäklar vad snyggt!

 • Mats Westholm skriver:

  Häftig ljusstake! Tror faktiskt jag ska försöka mig på att göra en sån 🙂

 • Vilma skriver:

  Åååh vilken mysig, skulle passa jättebra här hemma hos mig. Får ta och skaffa mig en 😉

 • Åh så fint! Du har så fina bilder här, inspireras verkligen! Ska snart flytta hemifrån så det var ju bra att jag hittade hit. 🙂

 • Anonym skriver:

  Fin ljusstake

 • Anonym skriver:

  fin ljusstake

 • Iz skriver:

  Riktigt snygg och originell design! Precis köpt hus så kul med inspiration

 • Iz skriver:

  Riktigt snygg och originell design! Precis köpt hus så kul med inspiration

 • Fin ljusstake! Påminner om dne min sambo gjort till mej i björk:)

 • Vad kul att hitta detta inlägget 🙂 …har precis köpt en borr för ljustakar …kommer väl borra hål i allt trä jag hittar nu 😮

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *