Annons

DIY: Ljusstake av en trädgren

Sugen på ett sommarprojekt? Ge dig ut i skogen på jakt efter en schysst gren och gör något liknande det här! När vi besökte Sågverket förra veckan så fastnade jag för en detalj som stod i ett av deras fönster. En fin ljusstake gjord av en avsågad och avskalad trädgren. Så himla enkelt, och snyggt!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna Garcia skriver:

  Jaaa såg nyss ditt namn i senaste numret av digitala Rue! Vad kul!! Jag hoppas du aldrig slutar blogga o vara så idérik o inspirerande som du är 🙂 jag har nu banne mig bestämt mig för att kommande veckan SKA jag börja blogga! Oavsett vad det blir.
  Hoppas din sommar är toppen!!
  Kram/Jo

 • Lina skriver:

  Så fin så fin. Allvärldens designljusstakar kan kasta sig i väggen. Typ.

 • Maja skriver:

  ÅH jäklar vad snyggt!

 • Mats Westholm skriver:

  Häftig ljusstake! Tror faktiskt jag ska försöka mig på att göra en sån 🙂

 • Vilma skriver:

  Åååh vilken mysig, skulle passa jättebra här hemma hos mig. Får ta och skaffa mig en 😉

 • Åh så fint! Du har så fina bilder här, inspireras verkligen! Ska snart flytta hemifrån så det var ju bra att jag hittade hit. 🙂

 • Anonym skriver:

  Fin ljusstake

 • Anonym skriver:

  fin ljusstake

 • Iz skriver:

  Riktigt snygg och originell design! Precis köpt hus så kul med inspiration

 • Iz skriver:

  Riktigt snygg och originell design! Precis köpt hus så kul med inspiration

 • Fin ljusstake! Påminner om dne min sambo gjort till mej i björk:)

 • Vad kul att hitta detta inlägget 🙂 …har precis köpt en borr för ljustakar …kommer väl borra hål i allt trä jag hittar nu 😮

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.