Annons

DIY: Grytunderlägg av marockanskt kakel

Jag tycker det är superfint med marockanskt kakel, men vi har ingen bra plats för det hemma hos oss. Vi har redan lagt kalksten i hallen och det skulle bli alldeles för rörigt/mönstrat som stänkskydd i vårt kök. Just därför blev jag så glad när jag fick syn på det här fiffiga DIY-tipset via en bild hos mäklaren Stadshem. Varför inte tigga (eller köpa) en spillbit kakel och använda som grytunderlägg / fat? 
Foto: beskuren bild från Stadshem

Kategorier:

Kommentarer

 • ninni skriver:

  det är verkligen supersnyggt

 • Anna skriver:

  Det är precis vad jag använder mina fyra plattor till!

 • Anders skriver:

  Oh, vilket bra tips! Ska jag genast göra. 🙂

 • Julia ♥ skriver:

  Jätte fin blogg, kolla gärna in i min blogg! ♥
  Ha en bra dag!

 • Madeleine skriver:

  Riktigt snyggt!

 • Anonym skriver:

  åh vilken bra blogg 😀 gå in och kolla min med sötnos 😀

 • Emelie skriver:

  Ja visst är det ett bra tips! Jag har en blåvit och en gråvit kakelplatta som är marockanskt kakel som jag har ljus och små blomvaser på. Mycket fint faktiskt!

 • Christine ryder skriver:

  Sätt möbeltassar under så repas inte bordet 🙂

 • HA HA HA, den där skulle kunna vara tagen i torpet. exakt samma mönster t o m! Tipstack på blogginlägg på den. 🙂

 • Lisa skriver:

  Hej!
  Vad förvånad jag blev över att se en bild från mitt egna kök i en av mina favoritbloggar! Känner mig verkligen smickrad!

 • Johanna skriver:

  Superbra tips. Älskar marockanskt kakel men vill inte ha det på golv eller vägg så det här tas tacksamt emot/Johanna

 • Verena skriver:

  Jättebra tips! Jag tycker att det är supersnyggt med marockanskt kakel men jag skulle aldrig våga ha det på golv eller vägg eftersom jag tröttnar på saker ganska snabbt ibland, så det här var ett perfekt alternativ! 😉

 • Trendenser skriver:

  Jättefin lägenhet måste jag säga. Två tummar upp från mig! Kram Frida

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.