Annons

DIY: Betongpyssel

Med de uppsträckta händernas era färskt i minnet (först HAY’s trähand, sedan Rosenthals porslinshänder) så bestämde jag mig för att testa en DIY-betongvariant. Inspirerad av det här inlägget. Ni som följer mig på Instagram har säkert redan sett att jag gjort betongpysselprojekt för Panduro i sommar. Om ni missat, kolla in instruktionerna här. Där visar jag dels hur jag gjort duktyngder i form av diamanter, dels hur man kan gjuta den här med hjälp av en gummihandske. Semesterprojekt för en regnig dag?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se i samarbete med Panduro

Kategorier:

Kommentarer

 • Cornelia skriver:

  Jättefin blogg!!

 • Hannah skriver:

  Så fint ?

 • Linnéa skriver:

  Åh snyggt! Är riktigt sugen på att prova göra något i betong jag med! Kanske en kruka eller en skål 🙂

 • Same same but different och väldigt find!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Helena skriver:

  HAHAHAHAHAH! Nä?! Den var ju riktigt gräslig! Men åh vad roligt!

 • Anonym skriver:

  Wow, häftigt! 🙂

 • Amanda♥ skriver:

  Jag har också hållt på med det där, riktigt roligt! 🙂
  Kolla supergärna in min blogg när du får ledig tid över, kram!

 • Ina skriver:

  Handen blev jag grymt inspirerad av att utveckla 🙂 hoppas kroppen håller för allt jag vill testa bara..

 • Katja skriver:

  Creepy hand… Men häftigt material, sure 🙂

 • Lena skriver:

  Tack för länken till mallen för duktyngderna. De gillade jag!

 • Lödder skriver:

  Betong är verkligen ett riktigt schysst material, och så snyggt dessutom. Vill gärna se mycket mer betong!
  Glad sommar önskar Lödder

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.