Annons

DIY: Betongpyssel

Med de uppsträckta händernas era färskt i minnet (först HAY’s trähand, sedan Rosenthals porslinshänder) så bestämde jag mig för att testa en DIY-betongvariant. Inspirerad av det här inlägget. Ni som följer mig på Instagram har säkert redan sett att jag gjort betongpysselprojekt för Panduro i sommar. Om ni missat, kolla in instruktionerna här. Där visar jag dels hur jag gjort duktyngder i form av diamanter, dels hur man kan gjuta den här med hjälp av en gummihandske. Semesterprojekt för en regnig dag?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se i samarbete med Panduro

Kategorier:

Kommentarer

 • Cornelia skriver:

  Jättefin blogg!!

 • Hannah skriver:

  Så fint ?

 • Linnéa skriver:

  Åh snyggt! Är riktigt sugen på att prova göra något i betong jag med! Kanske en kruka eller en skål 🙂

 • Same same but different och väldigt find!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Helena skriver:

  HAHAHAHAHAH! Nä?! Den var ju riktigt gräslig! Men åh vad roligt!

 • Anonym skriver:

  Wow, häftigt! 🙂

 • Amanda♥ skriver:

  Jag har också hållt på med det där, riktigt roligt! 🙂
  Kolla supergärna in min blogg när du får ledig tid över, kram!

 • Ina skriver:

  Handen blev jag grymt inspirerad av att utveckla 🙂 hoppas kroppen håller för allt jag vill testa bara..

 • Katja skriver:

  Creepy hand… Men häftigt material, sure 🙂

 • Lena skriver:

  Tack för länken till mallen för duktyngderna. De gillade jag!

 • Lödder skriver:

  Betong är verkligen ett riktigt schysst material, och så snyggt dessutom. Vill gärna se mycket mer betong!
  Glad sommar önskar Lödder

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *