Annons

Hemnetgodis på Föreningsgatan i Malmö

Det här är ett typexempel på vad jag skulle kalla ”promillehem”. För fler än så kan det ju inte vara, rent statistiskt, som bor i pampiga våningar av det här slaget. Men om vi bortser från den utopiska kontexten i veckans Hemnetgodis så finns det ett par fiffiga och fina idéer man kan ta med sig, oavsett hur man själv bor. Hela objektet hittar du HÄR, men låt mig lista mina topp tre takeaways: 
1) Tavelhängningen i matsalen. Notera den raka linjen i över och underkant, som de pusslat fram med hjälp av ramar i olika storlekar. 2) Hylluppsättningen i vardagsrummet…
…varför har jag inte tänkt på det förut? Så fint med hyllor i hörnen!  3) Badrummet. Golvet, det grå taket och det gröna badkaret – som knyter ihop säcken med väggfärgen i hallen på det. Flott!
Foto: Fastighetsbyrån (tipstack till Emma)

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Åh ja jag såg den. Marmorborden är så himla fina!!!

 • Anonym skriver:

  Så läckert badkar!

 • Ina skriver:

  Verkligen superfint med hyllorna i hörnen, så synd att jag inte har några hörn att tala om kvar. Kanske får göra om igen 🙂

 • Camillasnyahem skriver:

  Vilket fint golv i badrummet! Och hyllorna var ett fiffigt tips, ska jag tänka på till dotterns rum.
  Ha en fin kväll!

 • Sofia skriver:

  så himla fint! älskar det gröna badkaret och golvet inne i badrummet, och så tavelramarna (är själv lite fäst i detdär med linjer), och färgkombinationerna! så snyggt tillsammans med allt det vita och svarta!

 • Helen skriver:

  Gula innerdörrar! Helt crazy men skitsnyggt! Dock inget jag skulle vilja ha i mitt eget hem men i denna lägenheten var det klockrent! Man blir glad bara man ser dom!

 • Lina skriver:

  Så fint med hyllorna i hörnen. Vet du var man kan hitta liknande? Eller helst de på bilden! 🙂

 • sissah skriver:

  Blir så glad av att du ser och påpekar det utopiska. Tycker om att du har fötterna på jorden. <3

 • josefin nyman skriver:

  Hyllorna på bilden har vi byggt själva (MDF 20mm), i en lägenhet från 20-talet är det inte många raka vinklar så det var lite pyssel men tog inte så lång tid. Upphängningen är gjord med hjälp av vanliga överskåpsbeslag från ikea, så det är enkelt att ta ner dem och de syns inte särskilt mycket.
  🙂
  /ägaren och ett fan av trendenser.se

 • Anna skriver:

  Någon som vet var de snygga soffbordet kommer ifrån?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.