Annons

Somriga fredagsblommor

Hörde jag helg? Tyckte väl det. Här firar vi fredag med obligatorisk grillning på altanen och jag har pyntat kvällens bord med det här. Svenska sommarblommor i ett gäng små glasvaser. Men nej, jag har inte plockat buketterna själv. De yviga kvistarna är vad jag lyckades rädda från ett av de finaste pressutskick jag någonsin fått av Change PR. Ett paket Flora med limiterad design signerat Lars Wallin stod nämligen och svettades i solen utanför vår ytterdörr när jag kom hem tidigare idag. Ett tips till budfirman, ställ kylvarorna i skuggan nästa gång. Den fina träbrickan kommer från House Doctor. Trevlig helg på er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • donautgirl skriver:

  Härlig bild <3

 • Hannah skriver:

  Bra tips på bordsdeko!

 • Ja härligt med helg och välkommen sommaren! Men tänk att nästa vecka är det midsommar. Jag blir alltid lika förvånad varje år att midsommarafton kommer i början av sommaren. Varför är det så, det borde ju vara i mitten på sommaren?

 • Anna skriver:

  Trevlig helg till dig med.
  Vi ses imorgon! https://prickenoverlivet.se

 • Marie skriver:

  Hej! Jag gillar din klänning skarpt! Var kan man hitta den?

 • Micaela Psilander skriver:

  Fina blommor! Och också fin sommarklänning, märke? Tack på förhand, Micaela

 • Jag är bud och kör ut mat. Jag tror att de flesta av oss bud ställer kylvaror i skuggan. Men som bekant flyttar solen på sig…

 • Marie och Micaela: Den finns på Lindex. Var där och haffade en tidigare idag 🙂

 • Linnea skriver:

  Fint och enkelt med träbrickan! 🙂
  Haha jag haffade den klänningen också innan jag åkte ner till Spanien, Galet skön och snygg!:)

 • maja skriver:

  Gud! vilken fin bukett!:-)
  och som alla andra säger jätte fin klänning♥
  kolla in min blogg! eftersolsken.webblogg.se

 • Malin skriver:

  Var gärna med i min veckans blogg 🙂

 • will skriver:

  Vilken fin bild, riktigt fin sommarbild.

 • Elisabet skriver:

  Fint!!
  Har du några tips till midsommardukningen?

 • Elisabet skriver:

  Fint!!
  Har du några tips till midsommardukningen?

 • Sanna skriver:

  Grilla mums! Man måste också köra midsommarkrans och efterrätt till de, sen är helgen komplett 🙂

 • Johanna skriver:

  Fin bild!

 • Motionerafetto skriver:

  Vilken härlig bild. 🙂 Själv jobbar jag alltid helg, så jag har aldrig någon riktig vila tyvärr.. Men så är det väl när man är ungdom och inte har något fast! 😉

 • Alexandra skriver:

  Hej fina Frida! Jag följer din blogg och tycker att du har en riktigt skön stil, men jag saknar mer inspiration till hallen!! Finns det planer framöver på mer inspo?

 • Frida skriver:

  Tack alla! Klänningen har jag köpt på Lindex. Finns i butik fortfarande:
  https://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/klaenningar/7128721/Klaenning/?styleId=57050416

 • Frida skriver:

  Alexandra: Tack för blogginläggsinspo. Jag ska fundera på något kring det!

 • henriette skriver:

  fin blogg

 • Johanna skriver:

  Fina bilder!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.