Annons

DIY: Sommarsnacks

Jag vet inte hur det är med er, men när sommarkvällarna är så här varma och härliga så hänger jag inte framför datorn. Då föredrar jag slänga mig på sofforna ute på vår altan, där jag dricker kopiösa mängder vatten, eh neh vem försöker jag lura cola light och äter på något läskande medan jag spanar på solen som går ner bakom husen. Och nej, jag vet – det här är ingen matblogg. Men jag måste ändå tipsa om mitt absoluta favoritsnacks just nu. Färgkoordinerade fruktspett. Ett perfekt sätt att servera udda frukter. Alla kan ju få varsin bit av vad än man har hemma om man serverar det på grillpinne. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilken söt idé att göra dem i regnbågsfärger! Foodart är ju ett väldigt roligt koncept. Söker man på det på nätet så blir man väldigt överraskad över alla roliga idéer folk har hittat på!

 • Lina skriver:

  Cool bild!

 • Anna skriver:

  Mums! Tack för i helgen!

 • Anna-Maria skriver:

  Rolig ide, det ska jag komma ihåg!

 • Helena skriver:

  Snygga och ser väldigt goda ut! Men mitt öga fastnar förstås för det där spettet där kiwin och blåbäret är i annan ordning. Slår vad om att det gjordes med vilje bara för att retas med mönsternördar som mig! 😀

 • Anonym skriver:

  Åh så fint!!

 • Anonym skriver:

  Nice:-) goda frukt spett! 🙂
  var dom goda? grillade ni dom :-)?
  eftersolsken.webblogg.se

 • Annster skriver:

  Så gott 🙂

 • Hanna skriver:

  Vilken fin idé, och såklart att de ska vara färgkoordinerade 🙂

 • Piffiga flitiga Frida! Här hos oss mumsar vi mest i oss bigarråer just nu, så himla gott!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Evelina!! skriver:

  Kolla in min blogg crazycrazy.blo.gg!!
  Chicka den gärna vidare till andra

 • Gabriella skriver:

  Så härligt och gott det såg ut! Roligt sätt att få i sig frukt på även:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.