Annons

DIY: Litet soffbord eller sidobord

Jag kan inte låta bli att skicka vidare min gamla (men unga) praktikant Hannas toppentips på hur man kan skapa ett fint litet soffbord, eller sidobord, eller sängbord – on a budget. Köp en pall (exempelvis FROSTA från IKEA som kostar 49 kr) och toppa den med en rund stenskiva som går att fynda på loppis för en billig peng. Leta på secondhand-butikernas köksavdelningar, där brukar det finnas ostbrickor, serveringsfat och grytunderlägg i marmor med lämplig diameter. Jag har sett drösvis med sådana gamla marmorskivor på loppis, men aldrig kommit på något bra att ha dem till. Tack för tipset Hanna!
Foto: Hanna Ahlin, Hannasinspo.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Lovisa skriver:

  Snyggt!

 • Vilket bra tips, superfint!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Hannah skriver:

  Smart!!! ?

 • Living with Tess skriver:

  Alltid så flott med marmor, bra tips.

 • smart OCH snyggt! Det gillar vi 🙂

 • Veronica skriver:

  Så himla snyggt med marmorskivan!

 • Men åh vad snyggt! Och smart! Så skulle jag nog vilja göra hemma hos mig också 🙂 Tack för tipset!

 • House Candy skriver:

  Jättebra tips! Tack! Vi på House Candy gillar enkla DIY! Om ni inte hittar marmor på loppis så tipsar vi i detta inlägg om brickor och andra produkter i marmor till bra peng : https://housecandy.se/planboksvanliga-marmorprodukter-till-ditt-hem/
  Må gott! // Frida & Marie – House Candy

 • Anna-Maria skriver:

  Bra tips! Nu vet jag vad jag ska hålla ögonen öppna för framöver!

 • EmmaErica skriver:

  Så snyggt och enkelt! Jättebra tips!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.