Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 18

Då var ännu en kortvecka till ända. Jag misstänker att ni är lite extra utvilade därav, men att några kanske också sitter med deklarationspanik galore ikväll (ni har väl inte glömt att den ska in imorgon?). Om ni har en stund över kommer här en snabbsummering av inredningsveckan som gått. Allt från utmärkelser och lanseringar till klickgodis. Lite nytt och lite näthypat i en härlig blandning. Enjoy!
Tidningen Sköna Hem har utsett årets möbel 2014 och priset som offentliggjordes nu i veckan gick till träbordet Spänna designat av Gustav Persson. En av mina favoriter från möbelmässan. Så himmelens fint och smart, och (hant-)verkshöjd i sin yttersta betydelse. Välförtjänt!
Rädda Barnens designshop har släppt sin vårkollektion som fått finfin respons i bloggosfären. På min önskelista står Decadent-väskorna men också Carina Seth Anderssons Ponny!
Danska Menu har släppt bilder på sin vårkollektion. Kika in hos Trendspanarna för nyheter! 
I veckan fick jag också en fin pressrelease från Copenhanger, som lanserar en hängande kroklist i trå. Vinglig kanske? Men snygg som sjutton. Och Erika Lagerbielke som gjorde kronprinsessparets glasservis
 
… är nu aktuell igen med nya bestickserien Estelle för anrika Mema/GAB i Eskilstuna. Serien omfattar en mockasked, en kaffesked och en tårtspade. Veckans mest ombloggade Hemnet-objekt har jag redan hunnit visa, men låt oss avrunda med ett annat tittgodis. Franska arkitekten Joseph Dirands hem på film som fått fötter i bloggvärlden. Kolla in NY-times rörliga hemma-hos här! Ha en bra start på vecka 19!
Foto: Sköna HemRBdesignshop, Menu, CopenhangerMema/GAB, Simon Watson

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Så himla fint!

 • Ti skriver:

  Stilrent och snyggt! Älskar de gråa väggarna!

 • Living with Tess skriver:

  Deklarationspanik var bara förnamnet ja men bättre sent än aldrig väl.
  Den urtjusiga vattenkannan från Klong får gärna flytta hem till mig, då kanske man skulle bli bättre på att vattna de stackars blommorna.

 • tingemar skriver:

  Alltid lika trevligt att besöka denna blogg! Den grå bilden längst ner, Finns det nått exakt färg namn för den? Kanske jag som hoppas på lite för mycket 🙂

 • Vill ha typ allt;-)

 • Jennifer skriver:

  kolla gärna in min blogg:)

 • Lotta skriver:

  Hurra att Gustav Persson fick "årets möbel" pris! Var och lyssnade på hans föredrag på Vandalorum, för någon månad sedan. Han är så värd priset!

 • Jenny skriver:

  Tack Frida för länk 🙂 Jag köpte Copenhanger i vintras och den funkar hur bra som helst. Den är alltså både snygg och stabil ;)Rekommenderar varmt!
  https://trendspanarna.nu/hemma-hos-trendspanarna-kladhangaren-copenhanger/
  Ha en underbar dag / Jenny

 • rosen skriver:

  Bordet som blev årets möbel plus pall och bokhylla finns att se på Falkenbergs museum just nu !

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.