Annons

Hemnetgodis i Västerås

Jag blir alltid lika glad när jag får tips på fina bostäder utanför Stockholm, Malmö och Göteborgs innerstad. Jag vet inte varför, kanske för att jag själv är uppvuxen i en småstad och därav ganska trött på den gemene synen att alla som bor utanför tullarna inte har koll. Den här tvåan är till salu i Västerås just nu. Kanske lite för industriell för min personliga smak, men jag vet att ni är många som uppskattar den här looken och den bjuder på rätt många roliga DIY-idéer att inspireras av. Låt oss kika in!
Istället för två soffor på liten yta har de satsat på en schäslong modell IKEA Kivik. Soffbord av gammal träkista. Notera också att de lagt mattor på mattor!
Annorlunda och rolig idé för sänggavel. Kanske något att snickra ihop till studentrummet för den händige? Gillade också blackboardtavlan och det fina skåpet. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Sooouper! Två tummar upp!

 • Fröken Grön skriver:

  Såååå snyggt! 😀

 • Terese skriver:

  Det är Pernilla Jansson på Plaza som bor där tror jag=)
  https://www.plazainterior.se/new/category/Pernilla-Jansson.aspx

 • Johanna skriver:

  Jag har följt din blogg ett tag nu och gillar verkligen den!!!
  Men äh, nu vet jag inte, du tar upp ngt viktigt tycker jag, skillnaden mellan storstäderna och de lite mindre orterna MEN det tråkiga är att det alltid har någon form av pejorativ klang över sig! Samma när jag träffar vänner från Sthlm och de liksom måste förklarar vem som ligger bakom lampan, soffan eller vad det nu är! Bara för att jag bor i en håla på landet!! Vi har också Pin i badrummet, älskar Front som alla andra och drömmer om att få träffa Marcel Wanders för lite brainstorming!
  Ibland undrar jag om ni inte förstår att vi tagit det av den "internetrevolution" som faktiskt skett, så att jag slipper bo i en storstad för det vill jag faktiskt inte!!!
  Ha det toppen!!!

 • Veronica skriver:

  Så snyggt!

 • Frida skriver:

  Johanna; jag hoppas du förstår att jag delar din mening (vet inte om du läst hela texten). Jag är själv uppvuxen i pyttelilla Holmsund utanför Umeå 🙂

 • Julia skriver:

  Snyggt;)

 • pbt skriver:

  Sjuuuukt fint! 😀
  http://www.pbt.blogg.se

 • Gud så snyggt!! älskar säng gaveln!

 • Kristin skriver:

  Vitrinskåpet – var kommer det ifrån? Någon som vet?

 • Gabriella skriver:

  Så fint och inspirerande!

 • Skåpet är från EM möbler, det vet jag eftersom jag bor här:)

 • Kristin skriver:

  Fniss, tack Pernilla 🙂 Så fint du har det!

 • Jenny skriver:

  Jag gillar träkistan som soffbord. Den bryter av mot det vita som annars känns lite kliniskt.

 • Karina skriver:

  Ååå vad jag ÄLSKAR sängen! Tänk att göra så med spill-plankor. Gråa fina plankor som legat i havet! 🙂

 • Verena skriver:

  Vilken cool säng! Och det kan ju inte vara så svårt att snickra ihop själv?!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.