Annons

Hemnetgodis i Kolvik

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg känns det som om Hemnets inspirationsmapp fullkomligen bågnar av fina objekt som är till salu just nu (sista rycket innan semestrarna kanske?). Jag skulle lätt kunna posta ett inlägg om dagen i min Best-Of-Hemnet kategori, men eftersom jag inte gör det blir det svårt att hålla jämna steg med nyhetsflödet däri. Med risk för att några av er luttrade Hemnetsurfare redan har hunnit se detta så måste jag ändå visa Anna-Leenas finfina styling av två nyproduktioner för Blooc som ligger ute till salu via Husman Hagberg. Tre snabba tips att ta med sig härifrån? 1) En sned soffplaceringen kan göra susen för flödet i rummet! 2) Våga måla fönsterfoderna svarta! och 3) Många sidobord i olika höjder är ett smart trick för att skapa en ombonad känsla i ett nybyggt hem! 
Foto: Husman Hagberg via Blooc Styling: Anna-Leena Karlsson Tipstack: Designoform

Kategorier:

Kommentarer

 • Så fräscht & fint. Skandinavisk lyx!

 • Linnéa skriver:

  Så snyggt! Måste börja kolla in Hemnet lite mer känner jag!:)
  Litet diy tips på min blogg! https://linneahentschel.blogspot.se/

 • Men jag döööör vad snyggt! Det där med att måla svarta fönsterfoder alltså, grymt vackert!

 • Duka Upp skriver:

  Snyggt, absolut. Men känns alldeles för opersonligt och kallt i färgerna för att faktiskt kunna bo så. Eller är jag den enda som känner så?

 • Veronica skriver:

  Så himla fint!

 • Karina skriver:

  HERREGUD va fint folk bor! Går det ens att ha ångest när man bor så där? 😀 ÄLSKAR FÖNSTERNA!

 • Elin skriver:

  ÄLSKAR deras fönster!

 • Victoria skriver:

  Hej Frida!
  Tack för fantastisk inspiration. Den inspiration du dagligen förser mig med har verkligen fått mig att våga drömma, känna passion och lärt känna mig själv, kanske låter lite töntigt men så är det!! Jag är väldigt ung och har inte råd att köpa så dyra möbler, men har efter två års drömmande bestämt mig för att investera i två par vita Diamond chairs. Det enda kruxet för mig nu är att jag inte hittar någon återförsäljare!! Har du möjligtvis någon som helst aning om vart man kan få tag i Bertoia stolar i Skåne-området? Skulle bli så tacksam för svar!

 • House Candy skriver:

  Snyggt!
  Vi gillar när man delar upp rum med glas/fönster.
  https://housecandy.se/ hittar ni under fliken HUSESYN fler inspirerande hem!
  // Frida & Marie – House Candy

 • Anna-Lena skriver:

  Ååh, den översta bilden gillar jag! Silverlampan, kaktusarna och glasbordet påminner mig lite om 80-talet – fast på ett bra, lite modernare sätt 🙂

 • Ingrid skriver:

  Hej! Snyggt! De svarta stolarna vid matbordet, vet du vad de heter?

 • Hemmakatten skriver:

  Oj vad snyggt! Vill ha! Nästan allt! 🙂

 • Anna skriver:

  Jättesnyggt hem! Det finns verkligen massa fint på hemnet 🙂

 • Lisa Johansson skriver:

  Spännande fönster som ger liv!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.