Annons

Mitt senaste köp

När jag var i Umeå i tisdags (på väg hem från fjällen) passade jag på att sticka in huvudet hos Annika som bloggar på Flexinredning, och som nyligen har öppnat egen inredningsbutik i min gamla hemstad. Det blev ett supersnabbt stopp, men en sak hann jag få med mig hem i påse. Nämligen den här träkaninen från OyOy för 249 kr som nu hänger i Max rum. Fast jag vet inte om jag får kalla det ett regelrätt köp, trots att jag stod där i affären med VISA-kortet i handen, redo att knappa min kod. Jag hann nämligen inte med i svängarna förrän Annika hade slagit in den i papper och gav kaninen till oss som present. Tack!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Christine ryder skriver:

  Den är så himla fin:-) såg den först hos Olsson & Gethel o funderar desperat på om man kan köpa en sådan fastän min "bebis" egentligen är en 12-årig herr katt 🙂 Jättefin!
  Ha en skön helg!

 • Hannah skriver:

  Så gullig!

 • Hannah skriver:

  Min kommentar smet. Gullig!! Finns den å köpa i webbshop!?

 • Så fin, funkar till både vuxen och barn! // Frida & Marie – House Candy

 • Lina skriver:

  Åååå den är så söt! Har tänkt köpa den länge länge. Nu tror jag baske mig jag slår till!

 • Hanna skriver:

  Men vilken sötnos till träkanin! Och vad snällt att du fick den i present dessutom!

 • Kartellen skriver:

  Den ser riktigt len och fin ut! nu när det är fint väder lever Umeå till max!

 • Anonym skriver:

  Riktigt söt!

 • Annster skriver:

  Så fint 🙂

 • Lovisa skriver:

  åh vilken fin!

 • Hi!
  Galet liv i blogg/modevärlden i Sverige, lämnade jag landet 2012, bott i Australien & Cambodia samt rest runt i sydort Asien, har jag nu bosatt mig i Canggu, Bali och pluggar till yogalärare.
  Titta gära in på bloggen och check out my travel photos, inspiration och livet som ung självständig tjej , ständigt på resande fot.
  PEACE!

 • Tina skriver:

  Åh så fin! Enkel men gullig.

 • Clara Feldt skriver:

  Läs om hur min pojkvän friade till mig och hur personalen dokumenterade det! Framför havet i Palm Beach Florida
  http://www.clarafeldt.com

 • Glada Apan skriver:

  Men den är ju så söt. Vi har flera kaniner och för den delen även krokodiler och racersniglar i trä. Det är något speciellt med kvalitetsgrejer till barn. Förstår att du gillar den. Kom förbi oss på nätet http://www.gladaapan.se så kanske vi hinner slå in något innan du hinner stava till VISA 🙂
  Tack för en fantastisk blogg!!

 • Anonym skriver:

  Söt ^^

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.