Annons

Mitt senaste köp

Sedan 1 mars är jag lite mindre föräldraledig och jobbar två dagar i veckan (vanligtvis tisdagar och torsdagar) och de gånger jag inte kommer mig hela vägen till kontoret i Göteborg stänger jag in mig på vårt gästrum. Därav har det lilla extrarummet blivit som min andra arbetsplats, åtminstone under en temporär mellanperiod. Häromveckan investerade jag i en ny arbetsbelysning till det skrivbordet. Någon som kan se av vilken sort ”flitens lampa” är? Jag avrundar dagens pass med en kryptisk bild. Trevlig kväll!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Christina skriver:

  Fint! En Bestlite BL 1. Me like.

 • Medelmamman skriver:

  The Best till den bästa. 🙂

 • Martin skriver:

  Du kan ju inte posta såna saker mitt i min nattningsprocess
  med illbattingarna! Jag vill ju vara först på bollen och kunna glänsa. Nu hann ju både Christina och Medelmamman före mig;-)

 • christine ryder skriver:

  Den bästa belysningen…så fint med olika stilar…den är fiiinnn,,,funderar på att ha som sängbelysning.:-)

 • Christine skriver:

  Fin lampa, ja. Och samma klocka som min – G.Jensen eller hur?

 • Tommy skriver:

  vad kul med en ny lampa

 • Kaffehörnan skriver:

  De var ingen dålig lampa

 • marie skriver:

  Du och underbaraclara borde ha en podd tillsammans där ni diskuterar inköp och prylar. Jag skriver det inte för att vara elak, utan bara för att det skulle bli ett så spännande möte! Jag kan inte tänka mig två personer som står så långt ifrån varandra i inredningstil, inköp och barnutstyrsel. Fina människor, det tror jag att ni är båda två.

 • Klara skriver:

  Hej jätte fin blogg har du!

 • Jana Åberg skriver:

  GUBI BESTLITE BL1 TABLELAMP

 • Peter skriver:

  Bestlite, en av mina klassikerfavoriter. Grym finish på produkterna!

 • Bamse skriver:

  Hoppas du har haft en trevlig dag <3
  https://www.nattstad.se/Bamseee

 • Mathilda skriver:

  Allt ser så snyggt och fräscht ut!

 • Aniika skriver:

  Härligt med hemmakontor! Kan för övrigt aldrig se mig mätt på dina bilder. Så fina.

 • Gud vad jag saknar Sverige när jag ser alla snygga bilder i din blogg! Jag har precis flyttat tillbaka till Australien och försöker just nu få tag på snygga prylar till vår nya lägenhet i Sydney. Men det är nästan omöjligt att hitta lika snygga saker som det går att få tag på hemma. Nästa gång vi åker på besök blir det definitivt massa shopping på schemat! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.