Annons

Fredagsfeeling på en onsdag

Vilken härlig vecka det här har varit. Och ja, jag säger ”vecka” och ”varit” redan nu. För från och med ikväll tänker jag ta lite helg och låtsas att det är lördag imorgon. Trots få arbetsdagar med kaosmycket att göra så har jag ändå hunnit jobba undan hyggligt, så jag tänker vara lite snäll med mig själv. Vi har dessutom betat av två småprojekt på huset och idag fick en av mina bästa vänner en liten flicka. Ja ni vet, den där klumpen av oro man går runt och bär på när någon man tycker om är på förlossningen. Ösch. Men så himmelens skönt att allt gått bra! Det tänker jag fira med en bukett vitsippor och kvalitetstid med min alldeles egna lilla familj. Stort grattis till min kompis och en riktigt skön ”mittiveckanfredag” till er andra! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna_K skriver:

  Stort grattis till din kompis) det är så söt!)

 • Johanna B. skriver:

  Vackra blommor? Var har du köpt vasen?

 • Lina skriver:

  Trevlig helg!

 • Anonym skriver:

  Underbart!

 • Fint! Och ohhh lyckan ja över att allt gått bra när en ny liten medlem i kompiskretsen kommit. En nära vän fick sin lille son i veckan också så jag vet precis hur det känns.

 • Living with Tess skriver:

  Njut ledigheten, det låter du värd.
  Söt liten bukett vitsippor, det är synd att de inte håller sig bättre när man plockat in dem.

 • Adina skriver:

  Åh så enkelt men ack så fint!

 • Anna Norberg skriver:

  Trevlig helg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.