Annons

Veckans fredagsblomma

Någon frågade om jag köper hem snittblommor och fredagsbuketter varje vecka. Naturligtvis inte. Vi är ju inte ens hemma varje helg så att vi skulle kunna njuta av en sådan (dyr o)vana. Men om vi ska spendera flera lediga dagar hemmavid tycker jag det är en trevlig tradition att greja något grönt. Vissa buketter blir storslagna, andra betydligt mindre avancerade. Som idag till exempel. Då klippte jag bara av några kvistar från min fjädersparris (som växt så det knakat sedan vårljuset gjort entré) och arrangerade ett litet stilleben i några små glasvaser på vår tevagn i vardagsrummet. Veckans budgettips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma Kitti skriver:

  Vackert och enkelt!

 • Mycket fint foto! Trevlig helg från en trogen följare.

 • Vacker bild! Trevlig helg!

 • Det fina i det enkla, glöms tyvärr bort då och då.
  Fjädersparris är en favorit även här!
  Kram Anette

 • Hannah skriver:

  Jättefint!

 • Gabriella skriver:

  Enkelt och vackert verkligen!

 • Anonym skriver:

  åå fin 🙂
  Ha en fin kväll!

 • Kajsa skriver:

  Så fint! Själv har jag köpt 5 franska tulpaner (till budgetpris – brukar bara ha råd med 3) som får lov att slingra sig fritt o galet (inga raka pinn-tulpaner i mitt hem, inte). Och, jag har förmånen att få njuta av dem varje dag.
  Men nu ska jag ut i trädgården o se vad jag kan hitta. Tack för det fina tipset!

 • Maja skriver:

  Fint! 🙂

 • Sarah skriver:

  Underbar bild!

 • Ninni skriver:

  Hej Frida, jag har följt din blogg sedan länge, märker en förändring nu under senare tid och älskar det! Mer inlägg och fler teman och mer reflektioner från dig, bra, det gillar jag. TACK för det delar och ger på ditt vis, önskar dig en skön helg. Fint underbart grönt stilleben du visar här. Varm kram Ninni.

 • Anonym skriver:

  åh, men vilken fin! du kommer med så mycket fint på din blogg 😀

 • michelle skriver:

  kolla in min blogg om mitt liv som student i England.
  och just nu har jag frågestund, så kom in och ställ en fråga lr två 😉
  http://www.michellelyimo.blogg.se

 • Anonym skriver:

  Så fin bild 🙂

 • Frida skriver:

  TACK Ninni! ❤

 • Anna skriver:

  Så enkelt att göra små blomster arrangemang för vårens knoppar.
  Den perfekta lilla vasen finns på Cushionmehappy.se, kolla in bubbles.

 • Enkelhet är vackert!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.