Annons

Nyhet – Eco White Light

Imorgon onsdag släpper Eco Boråstapeter pressreleasen på sin nya kollektion Eco White Light till allmän beskådan, men jag hade tur och fick en liten sneak peek före alla andra. Och efter att ha bett snällt fick jag även lov att dela den med er. Superfina bilder! Serien innehåller inte mindre än 35 olika varianter på vita tapeter som kommer i butik från 26 mars! Plåtningen gjordes på Stora Holms säteri och stylades av Louise på Guts som jag tidigare delade kontor med här i Göteborg. Snyggt jobbat!
Foto: Magnus Carlsson för Eco.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Maja skriver:

  Snyggt!

 • Sara skriver:

  Kika gärna in på min matblogg !

 • Anonym skriver:

  Väldigt avskalat och arty!

 • Vitt fast på ett annorlunda sätt. Blev väldigt förtjust i sovrumsmiljön!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • The Place To Be skriver:

  Ser riktigt snyggt ut!
  Malin

 • Pella skriver:

  Fantastiskt fina bilder!

 • Kaffehörnan skriver:

  Ser inte alls dumt ut

 • asenseofstyle skriver:

  Mycket snyggt!
  asenseofstyle.bloggplatsen.se

 • Sofia skriver:

  Satt och beundrade bilderna, som är fantastiska! Det dröjde ett ögonblick innan jag stolt inser att allt det fina är fotat i vår Studio Stora Holm. Jätte fina bilder, ser fram emot att se mer:)
  http://www.studiostoraholm.se
  Sofia

 • Fanny skriver:

  Riktigt snygg styling!

 • Tommy skriver:

  ser lite tomt ut

 • Fredrika skriver:

  Snyggt och den kommer precis i tid tills jag snart ska tapetsera ett litet tv-rum!

 • Beccys 2.0 skriver:

  Hejsan!
  Skulle vara super roligt om du ville vara med och tävla i helgens blogg. Kram 😀
  https://beccys.com/2014/february/bli-helgens-blogg-2.html#comment

 • Linn Westin skriver:

  Läääckert. Vitt är så vackert!

 • Anonym skriver:

  Hej! Läs gärna min blogg – skriver om behandlingen jag får på en psykiatrisk avdelning, med hjälp mot ätstörning UNS. Jag har en ovanlig typ utav ätstörning, därför hade de så svårt att behandla mig. Det började med att jag rasade i vikt och inte alls gick upp som de skulle, de ökade mitt matschema men inget hände på vikten. NU, efter 6 veckor så har jag ÄNTLIGEN fått friheten att få kunna äta precis huuur mycket jag vill, så att jag äntligen kan börja gå upp i vikt! Följ gärna min kamp på behandlingshemmet för att se om jag lyckas… Kram!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.