Annons

Mitt senaste köp

Jag är inte överförtjust i Sebras färgsättning på sina textilier (förlåt!) men jag tokgillar de virkade djuren som man plockat ut från mönstret och gjort tredimensionella i dess naturliga kulörer. När Max var tämligen nyfödd köpte jag skallran som ser ut som en räv på Babyproffsen i Göteborg och häromdagen kunde jag inte hålla mig utan slog även till på dragleksaken i form av ett rådjur. Bambi på… hjul. I väntan på att han ska lära sig gå får den vackert stå (och pryda sin plats) på golvet i hans rum. Söt va?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Supersöt ! Ett sånt sött rådjur står bredvid min dotters säng och pryder hennes rum också 😀

 • Hannah skriver:

  Kolla in Nature Zoo of Denmark. Tycker de är snyggare än Sebra!

 • Maja skriver:

  Så söt! 🙂

 • Elina skriver:

  Så gulligt!
  Kollla gärna in min blogg. Idag med lite bilder på vad man kan göra med vatten och en kort sluttartid på kameran 🙂

 • Anonym skriver:

  Vad fin 😀

 • Patricia skriver:

  nä men åh!!!! så gullig!

 • Jenny skriver:

  Vad är det för fina klossar i bakgrunden med rävar på?!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.