Annons

Mitt senaste köp

Jag är inte överförtjust i Sebras färgsättning på sina textilier (förlåt!) men jag tokgillar de virkade djuren som man plockat ut från mönstret och gjort tredimensionella i dess naturliga kulörer. När Max var tämligen nyfödd köpte jag skallran som ser ut som en räv på Babyproffsen i Göteborg och häromdagen kunde jag inte hålla mig utan slog även till på dragleksaken i form av ett rådjur. Bambi på… hjul. I väntan på att han ska lära sig gå får den vackert stå (och pryda sin plats) på golvet i hans rum. Söt va?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Supersöt ! Ett sånt sött rådjur står bredvid min dotters säng och pryder hennes rum också 😀

 • Hannah skriver:

  Kolla in Nature Zoo of Denmark. Tycker de är snyggare än Sebra!

 • Maja skriver:

  Så söt! 🙂

 • Elina skriver:

  Så gulligt!
  Kollla gärna in min blogg. Idag med lite bilder på vad man kan göra med vatten och en kort sluttartid på kameran 🙂

 • Anonym skriver:

  Vad fin 😀

 • Patricia skriver:

  nä men åh!!!! så gullig!

 • Jenny skriver:

  Vad är det för fina klossar i bakgrunden med rävar på?!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *