Annons

Fredagsblomma och föreläsningsturné

Idag avrundade jag mars månads föreläsningsturné, med sju föredrag på tio dagar. Sista stoppet var Hem & Trädgårdsmässan på Åhaga i Borås där jag föreläste om inredningstrender och stilar 2014. I samband med det (mässan var ju fylld till brädden med grönska) så passade jag även på att shoppa upp mig på veckans helgblomma, en dag för sent. Vad jag fick med mig hem i påse visar jag imorgon.
Tills dess bjuder jag på ett stycke trött men glad inredningsbloggare som är så ofantligt tacksam för alla inspirerande människor jag träffar i mitt jobb. Ibland gnäller ju vi egenföretagare över avsaknaden av kollegor, men nästa gång mina tankar hamnar i det facket ska jag se till att påminna mig om hur väldigt många och nya arbetskamrater man faktiskt får med alla olika uppdrag. Nu, helg!
Foto: Frida Ramstedt och Jenny Martinsson, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • 3x härliga bilder, det med dig i stråhatt är så fint! För övrigt så strålar du!!
  Förresten så ses vi i Milano!!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • claudia skriver:

  Men åh, jackan!!! Varifrån ???

 • Lina skriver:

  3vlig helg!!

 • Johanna Hulander skriver:

  Säger det igen, beundrar din energi! Trevlig helg och grattis i efterskott! /Johanna, Joel home.

 • Johanna Hulander skriver:

  Säger det igen, beundrar din energi! Trevlig helg och grattis i efterskott! /Johanna, Joel home.

 • kaffehörnan skriver:

  Vad spännande

 • Frida skriver:

  Anette: Tack, och tack för fikadejten i Malmö tidigare i veckan. Härligt med Milano. Hoppas vi ses i Italien nästa gång då 😉
  Claudia: Jackan kommer från Minimarket, jag har köpt min på Kii i Umeå (januari i år).
  Johanna: Tack! 🙂

 • Peter skriver:

  Borås är på G!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.