Annons

DIY: Kvista till en klädstång

Idén att göra klädstång av en trädgren har man ju sprungit på i barnrum tidigare, men för mig var det första gången jag fick se det i vuxen tappning när jag scrollade för den här lägenheten som är till salu på Hemnet just nu. Varför inte? Om man bor trångt och hellre lägger pengar på kläder än konst, slå två flugor i en smäll och gör tittgodis av dina klädkarameller! DIY-tips till studentrummet kanske?

Foto: Husmanhagberg

Kategorier:

Kommentarer

 • Och jag som tyckte att jag var wildandcrazy när jag gjorde min av en mässingsgardinstång 🙂
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Carin skriver:

  Det där gjorde min bloggkollega Alex för läääänge sedan ?, fint tycker jag!
  https://alexochcarin.wordpress.com/?s=Sovrum+gren&submit=Sök
  Kram kram

 • Maja skriver:

  Åh, så snyggt! 😀

 • Mia Arp skriver:

  Grymt fint! Jag är bara orolig för att barnen ska få den huvudet. Hmm kanske få be pappa komma hem till mig och köra detta dyi till mig så att det håller ordentligt 🙂
  / Mia
  http://www.hippiechic.blogg.se

 • Anonym skriver:

  FInt 🙂

 • Ulrika skriver:

  Wow…gud så häftigt! Jag vill också ha! 🙂

 • Sofia skriver:

  Gillar verkligen detta och det kan nog ske att det blir något sådant i framtiden i mitt hem.

 • kajsa skriver:

  Gud va fint det var!

 • carro skriver:

  Snyggt!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.