Annons

Cloud Pillow

När vi ändå är inne på likartade produkter måste jag visa min första beställning någonsin från Etsy. Ryska Ko Ko Ko’s cloud pillow som jag sprang på via en utländsk barnblogg för en tid sedan. Ett glatt litet moln som sprider solsken i sin enkla göllihet’. Finns även i grått för 360 kr. Men, häromveckan såg jag IKEA’s vårnyheter för barnrum presenteras och hajade till när jag såg ett liknande kuddmoln med rosiga kinder och glad mun. Dock inte stickad, utan i ett ljusblått sammetsliknande tyg…
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Vad söt 😀

 • Sofia - Sofias Inredning skriver:

  Jättesöt! 🙂
  Ha en trevlig helg Frida!

 • Jenny skriver:

  Väldans söt 🙂 Jag undrar var du har köpt den fina ljusgrå filten och det söta hjärtat?

 • Maria skriver:

  Jenny, kolla in på mokkasin. Tror de kan komma därifrån.

 • Hanna skriver:

  Vilken sötnos till kudde, och betydligt finare än IKEAs variant om du frågar mig 🙂

 • Ja säga vad man vill om IKEA men några nyskapare är de ju inte direkt 😉 Dock tycker jag att det molnet som du köpt ser betydligt finare ut. Lyllos Max 🙂
  Kram Anette

 • c skriver:

  the basket is a beauty!

 • Angelica skriver:

  Vad är det med IKEA och att alltid stjäla andras design? Man kan ju tycka att ett sånt stort företag skulle ha råd att designa fram egna produkter…men icke!! Jag så innerligt trött på Ikea numera!!

 • Elin skriver:

  Supersöt 🙂

 • House Candy.se skriver:

  Underbar! / House Candy.se

 • Ida skriver:

  Kudden med granar gillar jag! Frida, vad är det för skåp som står i bakgrunden?

 • Frida skriver:

  Ida och Jenny: Den grå kudden med granarna kommer från Fine Little Day (design Elisabeth Dunker) och rosa hjärkudden + den grå filten kommer från Numero74 och de har jag köpt på miniroom.se

 • Maria skriver:

  Kudden är underbar! Och allt annat oxå 🙂 Nu undrar jag var korgen kommer ifrån?

 • Sandra skriver:

  Otroligt fin kudde, dessvärre slut när jag nu skulle beställa till min lilla bebis och hennes rum! Typiskt =(

 • Karin skriver:

  Skulle gärna vilja veta var korgen kommer ifrån, tjusig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.