Annons

Mitt senaste köp

Jag är ju inne och stryker på Norrgavel i Göteborg ganska ofta, men de senaste veckorna har jag frekventerat butiken så pass många gånger att personalen måste ha börjat undra om jag inte tappat en skruv eller två (kanske till och med på deras kuddavdelning?). Vad jag letat efter? Eller snarare väntat in leverans på? De här två kuddvaren till soffan i vårt uterum. Det i linne var ingen match att få köpt, det kom in efter en månads väntan ungefär – men det i sammet skulle tydligen utgå så det tvingades jag detektiva fram ett sista exemplar av ifrån Malmöbutiken och när det väl kom upp till Göteborg fick jag det faktiskt som present. För min trägna envishet månne? Stort tack i vilket fall. ”Snickt” som attan blev det!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Rules of love skriver:

  FIna kuddar! 🙂

 • Sånt där som är väldigt fint och som man vet att verkligen vill ha är oftast värt att vänta länge på!
  Fina!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Anna-Maria skriver:

  Vad snyggt! Själv jagar jag kuddar till sovrummet, 4 nyanser av blått 🙂

 • Sarah skriver:

  Mycket tjusigt!

 • Lina skriver:

  Snickt som tisan. Älskar Norrgavel. Älskar!

 • Så himla fina! Älskar de gråa/beiga nyanserna tillsammans!

 • Josefin skriver:

  Hej, allt du gör, fotar och inreder är så sjukt fint!!
  Tänkte höra om du har några tips på hur man kan inreda en minilägenhet med snedtak. Min lägenhet är till ytan 35 kvm, men då det är en vindsvåning och lågt (läs: jättelågt) snedtak räknas den som 25kvm. Vart jag än ställer något så är taket i vägen 😛 Jag mottager vilka tips som helst 😀

 • Sandra skriver:

  åhh, vad fina de kuddarna var! älskar tofsarna!

 • emma skriver:

  fina kuddar

 • Maja skriver:

  Så fina!

 • Ann skriver:

  Sobert, vackert, vilsamt och hållbart. Det gillar jag! Snyggt!
  Ha det fint!

 • Tommy skriver:

  ska snart till göteborg tips va man kan göra där?

 • A. skriver:

  Tack för att du är så tydlig och gör skillnad på köpt och fått! Bloggcred till dig!!

 • Anonym skriver:

  Fina kuddar, som tusan! 🙂
  Va är de för vit soffa du har?

 • Jojo skriver:

  Glömde namn! 🙂 se ovan…

 • sofia skriver:

  Älskar norrgavel, älskar kuddarna! Så fint, så fint!

 • Vanessa skriver:

  Du och hannasinspo har ofta samma bilder men olika källor gällande vem som tagit dem. Mycket märkligt tycker jag!

 • Frida skriver:

  Vanessa: Eftersom det är jag själv som har tagit detta foto så förstår jag inte alls vad du menar?

 • Linda skriver:

  Fint men alla dessa detaljbilder… Puh! Ge mig en bild på helheten! Varför så rädd för det?

 • Helena skriver:

  Finafina kuddar!
  @Vanessa – Hannainspo länkar ju hit till Fridas blogg när det gäller kuddarna, så det är väl inte svårt att klura ut källan då kan man tycka?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.