Annons

Hemnetgodis på Reimersholme

Nuförtiden bjuder ju Hemnet inte bara på vida vyer och rumslig redovisning utan också på närsynta detaljstudier av stilleben som kan ge inspiration till egna små arrangemang hemmavid. Som de här bilderna, via mäklarfirman Edward & Partners. En allt annat än undanplockad lägenhet till salu på en idyllisk ö mitt i stan med badbrygga utanför porten. Vad jag tar med mig? Det maffiga blomsterarrangemanget i Dagg-vasen, den enkla tulpanen på sängbordet, att tavlor inte alltid behöver spikas upp, glasögonen (!) och det stenklädda köket. Bonus? Burksamlingen. Jag vill ha en orientaliskt blåvit med lock!
Foto: Edwards & Partners

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna Hulander skriver:

  Fina färger och mycket saker! Helt min stil 🙂 tack för inspo! /Johanna

 • elise skriver:

  fiiint!<3

 • Anna skriver:

  Hej. Jag har fått mail om att pengar ska dras för prenumeration på trendenser magasinet??? /anna

  • Trendenser skriver:

   Hej Anna, självklart ska du inte betala för tidningen längre. Det måste ha bllivit något fel i din app. Bonnier har hand om alla prenumerationsärenden och löser detta bara du kontaktar dem. Lägg ett mail till: [email protected]

 • sofia skriver:

  Så fint, tack för inspiration..så härligt med blandningen av olika material och färger!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.