Annons

Design Talks

En av de allra roligaste sakerna jag gjorde på förra veckans Stockholm Furniture & Light Fair var faktiskt något helt oförberett. Med en kvarts varsel (ungefär) fick jag hoppa in i en paneldebatt för Stockholm Design Talks på stora scenen tillsammans med Nathan Williams, grundare av tidningen Kinfolk. stylisten Emma Persson Lagerberg och Thomas Backman kreativ chef & partner på Fantastic Frank för att diskutera bildernas betydelse med Hanna Nova Beatrice som moderator. Yatzers grundare Costas Voyatzis fick nämligen åka in på sjukhus, så jag ställde upp som stand-in i sista minuten. Det var hundratals personer på plats för att lyssna och det blev en väldigt intressant diskussion som jag hoppas kan ge perspektiv på hur vi har förändrat vårt sätt att konsumera bilder i inredningssammanhang. Det hela spelades också in på film. Klicka här för att se paneldebatten på Youtube! (…orkar du inte se hela, spola till 51.06. Viktigt!)
Foto: skärmdump från Youtube

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Vad duktig du är Frida, så inspirerande. Grymt jobbat och spännande att lyssna på!

 • Sandra skriver:

  Bra talat!

 • Anonym skriver:

  Otroligt bra!

 • Perfekt lunchunderhållning – stort tack för länk! Mycket intressanta frågor som adresserades och en bra paneldebatt. Tänkvärt och utvecklande för tanken.

 • Suverän debatt i det stora hela och extra bra uttalande om den pressen som säkert många känner av allt flöde av perfekthet som
  du beskriver. Utseende, hemmet, konsumtion etc etc beskrivs ofta på
  ett förskönande sätt.
  Inte minst vi bloggare har ju en benägenhet att enbart visa upp de perfekta sekvenserna av allt som sker medan de mindre perfekta delarna utelämnas.
  Hur knasigt det kanske låter för en del så är faktiskt inte alt som skrivs och visas upp i alla bloggar på riktigt. Jag brukar hellre förklara det för de som inte riktigt vet hur det funkar att det är "som på film" eller som reklamen på TV i en del fall 🙂
  Du var briljant Frida, och jag är som alltid djupt imponerad.
  Kram Anette

 • Du är så duktig Frida! Du inspirerar verkligen i allt du gör!

 • Jenny skriver:

  Just när jag funderat på inredningsbloggens framtid satte du huvudet på spiken! Jag är så intresserad av din reflekterande och analyserande sida, Frida. Visa den mer! Den och den relativt nya veckosummeringen känns som en frisk fläkt i en tid där fler och fler funderar över hållbar konsumtion och mode- eller inredningsbloggar som bara handlar om konsumtion känns passé.

 • Emm skriver:

  Lyssnade på plats. Du är bra

 • Vilken inspirerande diskussion! Du är grym räkan. Och tapeten! Solli. Den är ju värd ett eget inlägg minsann. :-*

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.