Annons

Några föreläsningsdatum våren 2014

Jag har ju lovat att jag ska bli bättre på att berätta var, när och om vad jag föreläser. Så här kommer, på begäran, en radda datum som redan är spikade för de närmsta månaderna. Ibland är det dock väldigt korta puckar så jag reserverar mig för att det säkert kan tillkomma fler datum inemellan detta. Ett tips för att hålla dig uppdaterad om aktuella föredrag och workshops är att gå med i Trendensers Facebookgrupp där jag alltid annonserar ut tid och plats för mina föredrag, då missar du inget!
 
UMEÅ, torsdagen den 30 januari kl 15-17 föreläser jag om varumärkesbyggande på nätet och hur man kan ta en blogg från hobby till jobb. Plats: E-puben vid Umeå universitet. Mer info se HHUS och Marknadsföreningen i Umeå. Anmälan görs här!
 
STOCKHOLM, fredagen 7 februari kl 15-15.45, på Stockholm Furniture Fair i Älvsjö föreläser jag på Design Talks i sal K12, ämnet är ”Online PR och marknadsföring i sociala medier för möbel- och belysningsbranschen” (föreläsningen är kostnadsfri och endast för öppen utställare/besökande företag samt press). Mer info här!
 
STOCKHOLM, lördagen 8 februari kl 15-15.45, på Stockholm Furniture Fair i Älvsjö föreläser jag på Design Talks (scenen i entréhallen) ämnet är ”Sociala medier som inspirationsverktyg för inredningsintresserade” Föreläsningen är kostnadsfri, ingår i mässans entréavgift. Mer info här!
 
GÖTEBORG, tisdagen den 4 mars kl 19.15-21.15 pysselworkshop på Panduro, Östra Hamngatan i Göteborg. Obs! Begränsat antal platser, föranmälan krävs. Mer information och pris och anmälan kommer annonseras i butik samt på bloggen mitten på februari.
 
MALMÖ onsdagen den 12 mars, heldagsworkshop för Konsthantverkscentrum 3 Steg på Media Evolution City (Utbildningsrummet) Stora Varvsgatan 6a, Malmö. Föranmälan krävs! Mer info här.
BORÅS torsdagen den 13 mars, håller jag en Instagramskola för Eco Boråstapeters återförsäljare. Så tar du bättre bilder och skapar storytelling med mobilen. Obs! Begränsat antal platser, föranmälan krävs. För mer info kontakta: [email protected]
 
KALMAR/EMMABODA onsdagen den 19 mars, heldagsworkshop om ”sociala medier och bloggande” för Drivhuset i Kalmar och Växjö. Mer info kommer!
MALMÖ onsdagen den 26 mars, heldagsworkshop för Konsthantverkscentrum 3 Steg på Media Evolution City (Utbildningsrummet) Stora Varvsgatan 6a, Malmö. Föranmälan krävs! Mer info här.
 
STOCKHOLM, söndagen den 27 april kl 13 föreläser jag om balkong och trädgårdstrender på mässan Rum för Trädgård. Föreläsningen är kostnadsfri, ingår i mässans entréavgift.

Kategorier:

Kommentarer

 • Martin skriver:

  Om man inte är ÅF åt Eco Boråstapeter, men stor brukare. Tror du Mikaela går på det? Värt att chansa. Vill inte missa den föreläsningen!

 • Jenny skriver:

  Vi ses i Umeå! 🙂

 • Men åh vad dumt, vi ska bara kvar i Stockholm tom torsdag, känns inte alls särskilt genomtänkt så här med facit i hand.
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Sofia PR skriver:

  Ska försöka komma den 7:e! Vill så gärna höra.. /Sofia PR

 • Kaffehörnan skriver:

  Vad rolig turne

 • KniktElin skriver:

  Åh vad kul! Dessvärre är det alldeles för få föreläsningar i Dalarna!! Önskar jag kunde vara i Umeå på torsdag, för oj vad intressant det skulle vara att lyssna till dig! Kramar

 • Vad roligt! Hoppas jag kan boka in någon vid något tillfälle!

 • Jenny skriver:

  Riktigt smart lösning! Funderar på att göra något liknande i min walk-in 🙂
  https://byjennys.se

 • Trendenser skriver:

  Testa Martin! Friskt vågat, hälften vunnet. Jag har dig mer än gärna i publiken 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.