Annons

Hemnetgodis i Vasastan

Det är med lika delar fascination som förtjusning jag visar den här ljusterapin till lägenhet som ligger ute till salu i Vasastan, Stockholm. Varför så fascinerad? Förutom det mest uppenbara. Att en är väldigt vit. Jo. Med mitt sjukliga minne så behövde jag inte se många bilder förrän jag genast kom ihåg inredningen i den här lägenheten som såldes på Östermalm i augusti 2013. Ja, jag är knäpp. Men visst måste det vara samma person som flyttar? Nytt hem, samma saker. Eller?
Taklampan Liv är formgiven av Jonas Bohlin, med inspiration av en tyllkjol. Kudden på sängen kommer från Norrgavel, korgen i hörnet ser ut att vara från Afro Art, hyllan Swedese och sänglampan Artemide.
Sideboardet är från Asplund, ljusstakarna i silver som står på det är Nagels klassiker och stolarna är Eames/ Vitra. I fönstret står en vit Kubus 4 och en Miss K från Flos.
Den här vasen fick jag vansinnigt många frågor om sist också. Jag tror det är Carina Seth Andersson som står bakom formen. Rätta mig gärna om jag har fel. Och tavlorna är posters från Millesgården.

Kategorier:

Kommentarer

 • Sandra skriver:

  Det ar samma maklare, sa kan ju bara vara stylat med samma saker. Men fint ar det!

 • Louise skriver:

  Är det någon som vet var den fantastiska vasen kommer ifrån? Den stora på matbordet? Väldigt glad om någon vet!

 • bara anna skriver:

  o hjälp vad vitt! Det är fint med ljust men det där var nästan FÖR bra för min smak. Inte läge att komma in med min greyhound och hans stora tassar där inte…

 • Anna M skriver:

  Oj nästan spooky! Homestylad av samma person kanske…? Eller så blev det bara copy paste. Jag hajade också till hur lik den var plåtad & möblerad Elin Klings lgh som låg till salu för ett tag sedan. Dock ngt annan stil men vitt som grund.
  Louise – vasen är Carina Seth-Andersson skulle jag tro.
  /A

 • Anna skriver:

  Fint! 🙂

 • Isabelle skriver:

  Hehe, skulle nog tro att det är samma styling eller precis som du skriver, samma person som flyttar? Oavsett vilket så var det väldigt fint men lite för vitt för min smak. Ha en fin fredag! // Isabelle

 • Anonym skriver:

  Åh 😀 Vill bo där!

 • Susanne Jonsson skriver:

  Ja nog är den lägenheten rena ljusterapin! Jag tycker också om vitt men bryter gärna av det med annan färg också för att få mer liv i det hela liksom. Mitt kök exempelvis, är vitt och grönt! Hur fint som helst…tycker jag alltså 🙂
  Men det ser hemtrevligt och fräscht ut!

 • Isa skriver:

  Samma stylist skulle jag tro. Förra lägenheten hare mera "själ" med snöbyrån. Den här, bilden på soffan med hyllan bredvid kändes så ängslig. Allt är tillrätta lagt men det saknas själ även om stora dela är väldigt fint. Trevlig helg Frida, alltid så glad av sin blogg ?

 • Gun-Britt Karlsson skriver:

  Jag har sparat bilderna i min inspirationsmapp från förra gången. Det är antingen samma person eller samma "stajlare". Men frsächt även denna gång.

 • Maria skriver:

  Svenskt Tenn har vasen på sin Instagram idag. (Inspirerade av detta inlägg månne?) Den heter Pallo och säljs i Svenskt Tenn-butiken.
  Trevlig helg!

 • Emilie skriver:

  Ja det var det första jag tänkte när jag såg första bilden, precis samma prylar men i en annan lya!

 • Sandra skriver:

  Älskar sideboarden från Asplund och tavlan ovanför. Även lampan i taket var väldigt fin. Någon som vet var lampan kommer ifrån?

 • Suzette skriver:

  Wow! Vilken drömlägenhet!

 • Suzette skriver:

  Wow! Vilken drömlägenhet!

 • Suzette skriver:

  Wow! Vilken drömlägenhet!

 • Anneli Tirant skriver:

  En vit dröm

 • Mimmi skriver:

  Samma stylist !! I mitt område härskar en mäklare och ständigt ser man samma porslin från Gerbera i hennes lägenheter.
  kolla här http://www.individa.se

 • mimmi skriver:

  skulle vara individafast.se

 • Anette R skriver:

  Kul att du har ett så fint fotografiskt minne Frida. Väldigt fin och ljus lägenhet!
  Lampan, Sandra, är nog Jonas Bohlins formgivning och Klong har den i sitt sortiment. Trevlig helg!

 • Maria skriver:

  Jag tänkte direkt på Elin Kling lägenheten. Var det också samma mäklare…?

 • Nenna skriver:

  Åh, så ljust och fint! Det tycker jag är snyggt

 • Melinda/Felicia skriver:

  Detta är helt klart mitt drömhus. Har planerat allt i minsta detalj och detta är precis så som är i mitt huvud

 • Lifestyle & Living skriver:

  När vi sålde vårt hus hade vi möjlighet att låna/hyra saker inför visning och foto. Antagligen samma saker som lånats till denna som förra.

 • Sandra skriver:

  Hej!
  Någon som vet var tavlan ovanför sideboardet kommer ifrån?
  Uppskattar svar 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.