Annons

Fem snabba från Frankfurt

Imorse sa jag hejdå till regniga Sverige och hoppade på ett plan för att åka på en sponsrad pressresa till den stora inredningsmässan Heimtextil som äger rum i Frankfurt den här veckan. Vi klev upp strax efter fem så jag känner mig lite matt i lacken (minst sagt) men här kommer fem snabba från dagen innan jag stupar i säng.
Med mig i bagaget har jag såklart Max. Han börjar bli resvan nu. Och jag kan snart skriva en avhandling om hur det är att åka på mässor med barn. Det är inte lätt. Men det går. Vi är ett grymt team!
En stor skillnad när man reser med barn är dock att det tar på krafterna. Man orkar helt enkelt inte lika mycket efter en dag i hallarna. Jag lovar att skriva en mer utförlig mässrapport senare, men om jag ska säga något redan nu så är det att jag är väldigt imponerad av trendutställningarna.
Allt är så genomarbetat och kreativt! Min favorithörna ser ni på bilden ovan. En tältliknande installation med mjuka neutraler (jordtoner, greige och naturmaterial). Om jag ska sia i färg så verkar det vurmas väldigt för växter, vetenskap och grönt i vår. Men, mer om det imorgon.
Jag avrundar med utsikten från vårt hotell som ligger i utkanten av mässområdet. Byggnaderna är stora både på bredden och höjden. Imorgon bitti ska vi stå redo i startblocken när de öppnar. På återseende!
Foto: Frida Ramstedt – detta inlägg skrivs i samband med pressresa för Heimtextil

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  gillar du musik, missa inte min blogg I intervjuband varje dag
  https://ghgumman.blogg.se/
  https://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

 • LORISSA LOVEBOMB skriver:

  det verkar toppen 🙂

 • Emma Mattsson skriver:

  TOPPEEEN! 🙂

 • Tess skriver:

  Åh, vad härligt det ser ut! 🙂 Kram

 • Annica skriver:

  Vilket hotell bor du på? Är det bra? Ska till Frankfurt och behöver hotelltips. Cool mamma du e förresten! 🙂

 • Mia Elisa skriver:

  Wow, det såg helt fantastiskt ut. Du gör det bra som orkar resa med så små barn. 🙂

 • Tilde R skriver:

  Vad kul att resa lite!!

 • SILVERPIL skriver:

  Ser fantastiskt ut. Lycka till med allt KRAM

 • Och jag som brukar tycka att det mycket tillräckligt att hålla reda på sig själv, väskan och kameran 🙂
  Duktiga Frida och assistenten Max!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Nils skriver:

  Intressant som vanligt.

 • Ika skriver:

  Hej! Om du är kvar i eftermiddag skulle jag hemskt gärna ses! Jag är jobbar/bor mittemellan stan och mässan sa jag är flexibel. Hoppas vi hinner ses vore jätteskoj 🙂

 • Åsa skriver:

  Ser ut som du har haft en FAB resa i vilket fall 🙂
  Kram Åsa

 • Ewa-Maj Falk skriver:

  Hej! Har läst din blogg flera år! Den är kanonbra och du är verkligen så proffsig! Nu undrar jag om du kan hjälpa mig med adressen till dem som tillverkade den fina gunghästen som din son fick ( tror i doppresent?) mycket tacksam för svar?bästa hälsningar Ewa-Maj

 • Så spännande med mässrapporter för alla oss som inte har möjlighet att närvara.
  Om man får önska blogginlägg så önskar jag mig ett litet inspirationsinlägg om badrum. Vi håller på att planera vårt och det finns så mycket att välja bland. Inte bara material utan även funktioner (bad, dusch, bastu, ångbad mm) – man blir alldeles villrådig av allt fint och härligt och alla säger lite olika 🙂
  /Kristina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.