Annons

Barnrummet tar form (sakta, sakta)

Jag har fått tusen och en miljard frågor om Max rum. Om hur jag tänker kring barnrumsinredning? Vilken säng vi har valt? Om jag har några bra tips på nattlampor? Fina mattor som funkar i barnrum? Snygg förvaring? Und so weiter. Jag lovar, lovar, lovar att jag ska visa mer. Snart. Vi måste bara få lite fler saker på plats först. Ett steg i rätt riktning är i alla fall att den grå tapeten är uppe på väggen nu. Målaren var här och grejade alldeles nyligen. Nu måste jag bara skruva upp hyllorna som ska husera Max alla färgglada leksaker, liksom lite tavlor och textilier på det. Bare with me. Bilder kommer!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • A. skriver:

  Så fin tapeten blev!

 • lotta larsson skriver:

  Hejsan!
  Vill bara säga hej & säga att jag verkligen uppskattar din blogg , det är så mysigt att "trilla" in här & kolla på allt som händer :).
  Tänkte bara nämna att min dotter Molly som nu är 10 har den tapeten i gult & hon älskar den fortfarande 🙂
  Ha det fint .
  Hälsningar Lotta

 • Ninnie skriver:

  älskar den tapeten!!

 • Anonym skriver:

  åh det ser helt fantastiskt ut! vilken tapet!

 • Robert skriver:

  Vilken tur att Sandberg lyssnade och producerade enligt ditt önskemål av tapet! 🙂

 • Så fint lille Max får det, ser helt ljuvligt ut!
  Kram Anette

 • Frida B skriver:

  Så. Himla. Fint!

 • Emma - By Emma skriver:

  Så fin Max helt egna tapet är!
  Kram!

 • Vilken otroligt underbar tapet!!!

 • sanna skriver:

  Vilken fin och diskret barntapet!

 • sofi skriver:

  Va fiint 🙂 Vilken bra blogg du har, fin och inspirerande ! kika gärna in på min blogg!!
  Sköt om dig 🙂

 • frida skriver:

  sååå fint

 • Martin skriver:

  Tapeten blev ju precis hur snygg som helst!
  Men det visste du redan. Jag skriver något annat istället. Något viktigare.
  Som min totala beundran över din mässrapportering inkl. barn. Hur gör du?!
  Jag är helt slut innan jag ens rullat ut på Onsalavägen med mina marodörer. Och då har jag som mest 10 minuters resa innan jag kan vila upp mig på jobbet.
  Vilken dag var det du sa att det passade er med ost-och vinkväll?

 • Felicia Marthe skriver:

  Älskar tapeten!

 • Lina skriver:

  Superfin tapet! Önskar att jag hade barn 😉

 • Den tapeten är helt ljuvlig! Ska bli spännande att se helheten sen nu rummet är klart:)

 • Jenny skriver:

  Smart med en neutral tapet i ett barnrum. Dom flesta brukar ju tänka färg färg färg men barn har ju som du säger en uppsjö av färgglada leksaker som mer än nog klarar av att liva upp ett rum själva. Den här bilden tar jag med mig för inspiration till framtida barnrum 🙂

 • Sanna skriver:

  Tapeten är verkligen fin! Vi och våra kunder är såå glada över ditt och Sandbergs samarbete :))
  Kul att du ska inreda barnrummet, vi följer med spänning!
  Fint foto med Sebra sängen!
  Sanna//Farmhouse

 • Hej
  Älskar tapeten.
  Vet du om den fortfarande går att få tag på någonstans?
  Med vänlig hälsning,

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.