Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 21

Söndag = dags för en summering av den gångna veckans nyheter och nätsnackisar. Låt oss börja med några nya butikssläpp och produktlanseringar. Förra årets mest exponerade inredningsdetalj måste ju ha varit den omåttligt populära kroki-handen i trä. I år tycks det istället vara porslinshänder som gäller. Allt började med Lotta Agatons vintagefyndade gamla modeller för diskhandskar i porslin, som syntes i Residence och på Möbelmässan i våras. Nu finns liknande att köpa på Artilleriet.

Den danska designklassikern, ljusstaken Kubus 4, lanseras i en trendig kopparmodell. I fredags skickades ett gäng nya, fint stylade pressbilder ut från ByLassen. Nedan är ett smakprov.

En annan glad nyhet som släpptes i veckan var beskedet att brittiska Habitat ska slå upp sina portar i Stockholm. Från och med i höst kommer du kunna handla Habitats produkter på PUBi Stockholm!

Via bloggarna 20Kvadrat och Allispretty fick jag nys om en spännande utställning som snart går upp på Fotografiska. Delar av fotografen Helmut Newtons alster kommer att visas där under perioden 31 maj – 29 september, i en exposé kurerad av änkan June. Det får man ju absolut inte missa!
Veckans mest omskrivna interiörbilder? Förutom lägenheten Knaspalatset, som fått mycket publicitet både för sitt udda utförande och för de humoristiska ägarnas respektive bloggar, så tror jag nog att nedan är de inredningsbilder (om än i utomhusformat) som varit de mest omskrivna senaste dagarna. Med viss risk för upprepning, detta är ju nämligen en förlängd sneak peek på förra veckans nyhetssläpp – IKEA’s trädgårdsbok! Men ändå, så vansinnigt fina bilder. Via Livet Hemma.
Foton: Artilleriet, ByLassen, Habitat, Fotografiska, IKEA / Livet Hemma

Kommentarer

  • tinajo skriver:

    Porslinshänderna var inte för mig, men Kubus i koppar var ögongodis! 🙂

  • Anonym skriver:

    Älskar det grånade träet på bordet (översta bilden). Finns det att köpa på Ikea också eller är det extern rekvisita? Nån som vet?

  • Sarah skriver:

    Tack Frida!
    Ha en fin vecka!

  • Anna skriver:

    Jag är så glad att du bloggar så pass mycket nu trots stor (liten!) omställning. Veckosammanfattningen är toppen. Stort tack!

  • Emma skriver:

    Gud vad fina porslinshänderna var! Kärlek vid första ögonkastet!

  • Lisbeth brengesjö skriver:

    grattis på din första mors dag , Frida!

  • Härlig sammanfattning av det viktigaste 🙂 Kubus av koppar är verkligen läcker… Ha det gott!

  • Din veckosammanfattning är verkligen toppen! Stort tack!

  • Natalie skriver:

    Bästa bloggen !

  • Ebba Lagerström skriver:

    Hejsan!!
    Jätte fin blogg du har!!
    Kika gärna in min och säg vad du tycker, om du har lust såklart!
    Ha en forsat bra dag 🙂
    Kramar Ebba!! <3

  • Elvira skriver:

    Var med i veckans blogg! Gå in på vår kategori tävlingar!

  • Stiligahem skriver:

    Habitat är en riktig favoritbutik och jag sörjde när "gamla" Room lades ned. De hade ett stort utbud därifrån. Desto gladare att den nu är tillbaka i PUB. Så härligt att du är tillbaka med dina bloggsvep igen. Och grattis i efterskott till din första mors dag.

  • Pebbles skriver:

    Hej!
    Har precis börjat en fitnessblogg som kommer innehålla en hel del tips både när det gäller träning och kost.
    Titta gärna in och ta vara på olika tips eller dela med dig av dina!
    Kram!
    https://becomefitforyou.blogg.se/

  • Hanne skriver:

    Elsker bloggen din 🙂

  • Jag är ett stort fan av IKEAS inredningar. De gör det så snyggt…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.