Annons

Mitt senaste köp

Kolla vad jag kom hem med idag. En rumsgran! Årets kanske mest hajpade bloggpynt inför december, så jag vet – jag är inte särskilt unik med mitt tips. Men jag tycker att de är så himla fina! Nu är jag ju visserligen rätt kort i rocken, men med mig som måttstock får ni i alla fall ett hum om hur stor den är. Alldeles perfekt som adventsgran till byrån i vårt vardagsrum!
Foto: Niklas Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Wow! Vilken underbar bild! Så fin du är!! Jättefin gran oCH gillar verkligen din mössa!! Visst är glas krukan Svenskt tenn?! Trevlig första advent kram Lisa S i H-viken

 • Johanna B skriver:

  Oj! Vet inte med granen men tänker på Hortus-krukan. Nog måste du vara rätt liten i växten 😉

 • Annixen. skriver:

  Jag säger "check" på den också! 🙂

 • Melinda/Felicia skriver:

  Jag tycker verkligen att du ta fina bilder:)

 • Josefin Akerholm skriver:

  Är en tolvårig tjej som driver en blogg med massa inlägg om mina dagar. Har varit med om saker ingen borde vara med om som kommer sitta kvar för livet.
  Skulle verkligen uppskatta om du kikade in på min blogg och kanske till och med la en liten kommentar så att jag själv kan kika in på din egen blogg sen 😉

 • Anna-Maria skriver:

  Dom är så himla fina men jag lyckas inte få dom att trivas…Kan inte lyckas med allt! Du har förhoppningsvis bättre handlag med dom! Trevlig advent!

 • Jag inhandlade en rumsgran hösten 2011. Nu har den fått flytta upp från källaren igen, för tredje året på raken. Enda växten jag lyckats hålla vid liv såpass länge. 😉 Tycker de är superfina!

 • Carin skriver:

  Ja visst är dom söta granar 🙂
  Tusen tack för länkningen, idag peakade statistiken såklart!

 • Ankie skriver:

  Vilken underbar bild!
  Tack vare den blir jag sugen på en liten gran…. 🙂

 • Elin skriver:

  Blev så förtrollad av din mössa så jag såg inte granen förrän jag läste texten. Var kan man hitta denna otroligt fina mössa?

 • sofia ab skriver:

  Och jag slängde ut min från ifjol just idag. De är fina!

 • Fina fina Frida!
  Hade en rumsgran modell bigsize förra året i huset i Båstad, och den står numera på vår balkong i stan.
  jag köpte däremot ett cederträd idag som hamnade i ett av våra sekelskiftesfönster.
  Lite kär i det trädet nu 🙂
  Kram Anette

 • Linn skriver:

  Så vacker bild på dig! Rumsgran blir det här också, så fina.
  Undrar var den superfina mössan kommer ifrån, tipsa gärna
  Kram Linn

 • Vilken härlig bild på dig och vad mysigt med en liten gran.

 • Vilken fin bild på dig, rumsgranen och din fina mössa! En rumsgran fick jag med mig hem från Blomsterlandet idag 🙂 De är så fina!! Så, i morgon när ljuset kommer åter blir det en bild på min blogg… ännu en blogg med granvisning med andra ord 🙂 Ha det gott!

 • Aniika skriver:

  Ser att jag inte är den enda som tycker bilden är hur fin som helst, men det ska ju inte hindra mig från att kommentera!

 • Louise Bondebjer skriver:

  Visst är dessa rumsgranar charmiga! Har oxå köpt en i år som nog kommer vandra runt och pryda såväl kök som vardagsrum. Tänk så juligt och fint det blir enbart av julblommor i huset,behövs knappt pynt:)

 • Fina Frida – vilken härlig bild!

 • Tony skriver:

  Gud vilken snygg bild, en sån skulle sambon gilla. Jätte fin i den krukan verkligen, måste pynta nu när det är så dystert ute

 • Kaffehörnan skriver:

  Då har jag en fin ide om kalender

 • Frida skriver:

  Tack snälla för alla gulliga kommentarer om bilden! Den stickade mössan kommer från Heart of Lovikka https://www.heartoflovikka.se

 • Glad första advent Frida!
  Vilket underbart foto på dig! Din gran ser stor och fin ut och krukan är ju jättefin också och mössan! Härligt!

 • Anonym skriver:

  Hur sköter man granen? Har fått en som gåva och den pryder verkligen sin plats.

 • Scottish Moments skriver:

  ÄÄÄlskar mössan!! Hela höstenhar jag letat ett set med matchande mössa halsduk vantar utan att hitta annat än akryl eller barnstorlek eller att det är ett two piece set och inte tre. Helt omöjligt har det varit! Så nu har jag bett min kära mor sticka detta till mig istället! Kan knappt bärga mig haha. De kommer upp på bloggen så fort jag fått dem skickade hit till Skottland. Tänk att man man kan bli så excalterad över nåt sånt haha.

 • Caroline skriver:

  Älskar kläderna också, vart är ponchon ifrån?

 • Emma - By Emma skriver:

  Vilken fin bild! Du är väldigt fin i den där mössan! Kram

 • Amelie skriver:

  Snygg mössa!

 • biggeros skriver:

  Jätte gullig gran, men mössan var jätte snygg!!

 • A-mamman skriver:

  Vilken vacker bild!
  Dock förstår jag nog inte riktigt årets fascination för rumsgranar… Tycker att många är så glesa och sneda så även om jag älskar det gröna vid jul så tar jag nog hellre in en vas med tallris. Tror du att rumsgranarna är poppis även nästa år eller är det en trend?

 • Daniella skriver:

  Superfin bild på dig Frida! Önskar dig en en riktigt mysig jul. /Daniella

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.