Annons

Hemnetgodis på Majorsgatan

Kolla in den här lilla pärlan som ligger ute till salu hos Alvhem. Rutiga väggar? Jamen, varför inte! Det ser riktigt hemtrevligt och ombonat ut och jag gillar den fina avvägningen av detaljer och möbler av trä och läder. Superfint stylad av Sarah Widman & Co. Heja! Veckans Hemnetgodis it is.
Foto: Alvhem mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

 • Jättefint och behagligt. Jag gillar!
  Ha en skön fredag.

 • Upplysningen skriver:

  Fint men tycker att väggarna känns lite för… rosa? Hade gärna sett de mer åt det grå hållet eller mer bruna. Köket är fantastiskt.

 • Johanna Garcia skriver:

  Ååhh äntligen en snyggt stylad lägenhet som inte ser exakt ut som alla andra!! 🙂 Bra inspiration! Du som även har bra koll, vet du var soffbordet är ifrån? Är det en House Doctor?
  Allt gott!

 • Maria skriver:

  Matbordet i annaonsen, det tycker jag mig se ltie överallt. Vet någon varifrån det kommer?

 • Felicia Marthe skriver:

  Spegeln är en favorit 🙂

 • Snyggt!! Ha en go helg!

 • Hemmakatten skriver:

  Det är så trevligt att titta på hemnet. Jag hittar fina bostäder hela tiden och mycket inspiration! Trevlig helg!

 • Mimmi skriver:

  Som alltid en härlig lägenhet från Alvhem och i mina favvokvarter.

 • Mimmi skriver:

  till er som undrar varifrån produkter kommer kontakta Alvhem direkt själv har jag fått snabba svar från dem när jag skulle styla min egen lägenhet i stockholm och sett snygga ljusstakar i en annons hos dem.

 • Milli skriver:

  Kolla gärna in bloppis på min blogg

 • Emma skriver:

  Så fina bilder! Jätteinspirerande som alltid! 🙂

 • Vad fina bilder! Jättefin inredning 🙂

 • Jojo skriver:

  Sjukt snyggt!

 • Anonym skriver:

  Åh herregud så fint!
  Vill flytta in på engång !!
  Kram

 • Emelie skriver:

  Super inspirerande!

 • Snyggt. Gillar o läsa din blogg! Passar mig utmärkt! 🙂
  Jag är en positiv och trevlig tjej med mycket idéer och inspiration i livet. Därför bloggar jag för att dela med mig av mina fix och trix samt annorlunda måltider mm! Jag tillbringar mycket tid med min familj, men också med vänner och träning. Jag har en dotter som är född i december 2011 och en son som är född i september 2013. För tillfället bloggar jag mest om träning, kost och viktnedgången efter graviditeten, då jag gick upp 32 kg. Välkommen till min blogg och jag hoppas du kommer att gilla det jag skriver !

 • Exakt den tapeten var som fondvägg när vi flyttade in. Och det fanns en nackdel – när man bor i ett gammalt hus som är snett och vint så var det väldigt tydligt att golvet lutade när tapeten hade en ruta mer till höger än till vänster 🙂

 • Charlotte skriver:

  Ser att du har en gammal länk till min blogg i länklistan 🙂
  Den sidan finns inte längre utan nu heter den ohsosimple.se
  Ha en fin dag!

 • Lisa skriver:

  Älskar den tapeten! Har en rulle hemma som jag tänkt använda till en möbel eller liten fond, men har inte bestämt var än…

 • Jenny skriver:

  Jag fastnade för det släta vira vägghängda skåpet. Är det Ikea? Någon som i så fall vet exakt vilken "modell". Tack på förhand!

 • Kanon snygg lägenhet, bra tapetval och snygg stylar av Sarah W. Allt passar perfekt in i denna miljön.
  Mycket arbete lades som sagt för att vi skulle uppnå denna kvalite.
  På återseende
  /Gbg Måleri

 • Lisa skriver:

  Har du koll på vart den bruna läderfåtöljen i vardagsrummet kommer ifrån? Är helt såld på denna.
  Tack för en fantastisk blogg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.