Annons

Hemnetgodis i Sundbyberg

Just nu ligger det här superstylade radhuset ute till salu i Sundbyberg. Grafiskt galore. Signerat Lotta Agaton om jag inte minns fel. Alla bilder och hela hemmet hittar du här. Jag har valt ut en fototriss med fiffiga inredningsknep att ta med sig från det som syns i bild. Låt oss titta närmare på stylingen!
Om du väljer enfärgade textilier, jobba med olika nyanser. Tänk också på att välja tyger med struktur, veck och vikningar! Quiltade överkast, vävda mattor, kuddar med synliga sömmar. Kort sagt sådant som är skönt att dra handen över och som har lite liv i det monokroma tack vare skuggeffekterna.
Tricket för att få en öppen bokhylla att kännas mer enhetlig? Vänd de kulörta bokryggarna inåt. Eller slå in böckerna i naturfärgat papper. Varva liggande böcker med stående, använd boxar för att samla ihop småprylar och ställ in loppisfynd för att skapa små stilleben. Sist men inte minst. Ett viktigt knep för hemkänslan i höst? Mys- och punktbelysning! Varför inte en klämspot i bokhyllan?
Foto: Hemnet / Murmestarens Fastighetsförmedling / Henrik Bonnevier

Kategorier:

Kommentarer

 • anna skriver:

  Jättefint! Vet någon var soffbordet kommer ifrån?

 • A. skriver:

  Så många detaljer! Kul med en proffsstylat hem på Hemnet 😀
  Vad fint att timglasets sand (sista bilden) är tiltad. Love it!

 • Felicia Marthe skriver:

  Alltid lika fin inspiration 🙂

 • Liv skriver:

  Snaaaaark!! Frida snap out if it! Vi är trötta på alla dessa tvillinghem!!! Spyr! Fram för personliga hem dom hos upthewoodenhills.blogspot.se eller Enmammasdagbok weronica eller bara vem som helst som faktiskt har ett hem för just det och inte för att styla o va trendig. Högstadievibbar, ja!!!

 • Lina skriver:

  Liv du kanske ska säga det där till Lotta Agaton som stylat den här läggan och inte till Frida… 😀

 • Lina skriver:

  Är så himla glad att den där lampan finns som variant hos Artilleriet. Fick Clamp Lamp av min man i present precis innan den utgick och nu vill jag ju ha fler. Gärna en i varje hylla. Helst. Tack Artilleriet!

 • Lisa skriver:

  Men är det inte löjligt detta med att slå in böcker och/eller att vända andra sidan utåt? Då läser man alltså inte böcker utan har dem för prydnads skull, varför det? Detta "tricket" syns ju på flera ställen, så inget just Trendenser bara visar. Aja, no importa./Lisa

 • Linn skriver:

  Det skulle vara kul att få veta om det lönar sig extra bra med en sån här "avancerad" styling när ett radhus ska säljas. Om jag var på visning skulle jag nog tro att jag snarare var på en utställning och gå och spana in alla vikta böcker och så. Jag ser nog hellre en mysigare styling på visning, även om det givetvis är schyssta bilder här ovan.

 • Fredrica skriver:

  Vad snygga bilder! :O

 • Tove skriver:

  Har sett tavlan på "kvinnan" på den övre bilden på några olika ställen nu och tycker den är så himla fin! Du eller någon annan råkar inte veta vart den kommer ifrån? 🙂 Tack på förhand!

 • Joanne skriver:

  Tove, Du hittar den på wonderwall!

 • Ölmbro skriver:

  Skulle vilja veta var man kan få tag på kalendern på väggen på bild 11 i det där hemnetgodiset från Sumpan.

 • Sanna skriver:

  Detta känns ju inte alls ski*nödigt… Bästa stylingen är den som inte känns som en styling. Kräks på just sådant, Lotta Agaton eller ej.

 • Jennifer skriver:

  Hej! Någon som vet vart dom fina svarta boxarna/askarna med spännen är från?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.