Annons

18k

Mitt Instagram-konto passerade precis 18 000 followers. Jisses! Och jag som fortfarande tycker att jag testar mig fram (tror jag tar bort fler bilder än jag lägger till i mitt flöde). Jag försöker i alla fall bjuda på en mix av butikstips, fina fynd och inredningsrelaterade bilder inemellan mer personliga inslag. Nedan är en snabbsummering av mina senaste veckor. Om du vill följa mig, leta efter @trendenser
1) Trendenser on tour! Fotojobb och fickparkeringsutmaning i Linnés mardrömsbacke 2) Snabbstopp på @gitbagge och Kvart Interiör 3) Fina skaldjur på @grandpastore 4) Mässingskärlek från Skultuna 5) @floramorochkrukatos = bästa blomsterbutiken i stada 6) @sofifahrman1 och @wellnessmedjulia’s bananpannkaka är stående på min frukostmeny 7) Har budat hem konst från Bukowskis 8) och gjort butiksbesök på A&Co i Mölndal 9) Snapshot från oktobers viktigaste dag. Max dop!

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Åh vad kul men inte förvånande – så fina och inspirerande bilder. Till veckan sätter vi tillbaka badrumsinredning efter renovering, men hoppet finns – inget hört från Ballingslöv? Ha en fin söndagskväll!

 • 17doors skriver:

  Ser fram emot en glimt av ditt nya verk där hemma..
  Och vilken vacker bild på dig och din söta kille!
  Trevlig söndagskväll!

 • Mathias skriver:

  Intressant, alltid bra med fler åsikter.

 • Wonderman skriver:

  Bloggen är intressant!

 • Susanne Bengtsson skriver:

  Nu har jag definitivt fått nog, slutar att följa din blogg som mer o mer blivit elitistisk o drygare åt det fiiiinare hållet där man rynkar på näsan år det som vi inredningsintesserade fast dock med mindre plånbok än din har möjlighet att köpa.

 • Sandra skriver:

  Tycker att din blogg och ditt Instagram nästan alltid är lika upplyftande! Du har en bra mix av trender, klassiker och framför allt inspiration!

 • tinajo skriver:

  Vad kul, grattis! 🙂

 • hanna och liz skriver:

  åh vad kul! grattis

 • Matilda skriver:

  Grattis! 🙂

 • Emma skriver:

  Så otroligt fina bilder! Ser så mysigt ut! 🙂

 • Eva skriver:

  Följer dig både på instagram och här på bloggen. Jätteinspirerande!!! Särskilt glimtarna från ditt hem, mer sådant önskas.
  Mvh Eva

 • Aili skriver:

  Fina bilder! 🙂

 • Felicia Marthe skriver:

  Wow! Grattis. 18.000 är ingen liten siffra 🙂

 • frida skriver:

  grattis=) Super fina bilder och så inspirerande=)

 • Jennie skriver:

  Hej! Vad hade du för inbjudningskort till ert dop?
  Vår lilla tjej ska döpas i februari och jag funderar
  på att göra egna, har du några tips? Älskar din smak
  och stil 🙂

 • Anonym skriver:

  Tack för en fin blogg!
  Vet du vart läderpåsen kommer ifrån?

 • Kaffehörnan skriver:

  Godmorgon. Vad trevligt med många

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.