Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 43

Min lämning till nästa iPad-magasin försenade veckans söndagssummering, rejält. Jag var på vippen att inte hinna alls idag, men får tacka tidsomställningen och den extra timmen för att det här inlägget kommer ut i elfte timmen – före midnatt. Här har ni en genomgång av vecka 43’s nyheter och bloggsnackisar!
Bloggaren April & May har stylat Zaras lookbook för nya babykollektionen Mini. Både kläderna och inredningsdetaljerna är ju så söta att man dör en smula. Tipstack till Maria!
Stylisten Tant Johanna som driver portalen Lovely Life tillsammans med Amelia Widell har gjort ett särdeles fint jobb i senaste Plaza Interiör. Jag fullkomligen ÄLSKAR den gröna väggfärgen. Så pass att jag funderar på vilken vägg jag ska gå loss på här hemma. Sovrummet, eller vardagsrummet?
Och grönt är i ropet på fler fronter. Nordiska Galleriet firar sitt stundande 100-årsjubileum i samarbete med Fritz Hansen som tagit fram en unik serie Sjuanstolar i numrerad upplaga från 1-100. Sitsen är grönlackad och benen på staget av bronsfärgad koppar. Tjusigt!
 
Mer då? Rädda Barnens designshop som säljer formsäkra föremål till förmån för utsatta barn har lanserat en rad nya produkter i veckan. Dessutom har de generös rea på utgående varor (bla Jesper Walderstens bok). Själv fastnade jag för de här gröna sköna av Tärnsjöläder signerade Lisa Hilland.
Och parfymsuccén Byredo lanserar en limiterad julutgåva av tre populära doftljus. Bibliothèque, Cotton Poplin och Fleur Fantôme som släpps i 500 ex vardera med specialförpackning och vita ränder. Pris 650 kr/st. Det mest ombloggade hemmet (Elin Kickens) har jag ju redan visat, men en annan som öppnat upp dörrarna till sitt bo är Pernilla på Plaza, via Livet Hemma = Succé! Klicka och se mer här!

Kommentarer

 • STILITIDEN skriver:

  Fint vecko-svep! Johannas styling i Plaza var bara så snyggt. Tack för tips om rea på Lisa Hillands skålar, de är urfina:)

 • tinajo skriver:

  Gillar hennes styling jättemycket! 🙂

 • Maria skriver:

  Härliga bilder, så inspirerande blogg!
  Undrar om vinnaren av badrumsmöbler är utsedd? En liten del av mig hoppas fortfarande 🙂

 • Frida skriver:

  Maria: Vinnaren är inte utsedd. Tack för påminnelsen, Jag ska tjata lite på sponsorerna 🙂

 • Malin skriver:

  Var kan man köpa rullvagnen? Tips mottages tacksamt.

 • Hannah skriver:

  Malin rullvagnen finns ju på IKEA 😀

 • Snyggt med det gröna tillsammans med det metalliska! Jag ser fram emot ditt ipad-magasin! Ha det gott!

 • Åh ddet var ju den mest underbara gröna nyansen, helt perfekt.
  Vet du möjligtvis vilken färg/namn osv det är som har använts?
  Kram Anette

 • Lywe skriver:

  Asbrablogg! Kolla min youtube där jag listat top fem vad gäller softa soffor!!
  LYWE

 • Håller med dig om att Zara´s sida är inspirerande… och kläderna, åh! Vad kul att jag fick vara med i din härliga veckorapport!

 • Tant Johanna skriver:

  Men tack snälla Frida för att jag fick vara med här. Vilken ära! Så kul att du gillade mitt jobb och att måla med den kulören i sovrummet kan jag varmt rekommendera 😉
  Kramar

 • Åh va fint allt är!! 🙂

 • frida skriver:

  håller med. zara är inspirerande=)

 • Peter skriver:

  Kanon att du delade detta.

 • Anna-Maria skriver:

  Babykläderna är ju fantastiskt söta! Jag skulle absolut behöva sovrums inspo, får inte alls till det där mysiga och fräscha! Jag har redan grönt så nej jag vill nog ha en annan färg…men fint var det!

 • Anna-Maria skriver:

  Babykläderna är ju fantastiskt söta! Jag skulle absolut behöva sovrums inspo, får inte alls till det där mysiga och fräscha! Jag har redan grönt så nej jag vill nog ha en annan färg…men fint var det!

 • Sofia skriver:

  Vilken fin minikollektion från Zara. Helt underbar!

 • Eve skriver:

  Bra blogg du har! Vill du kolla in min blogg? Kanske länka den?
  Ha en bra dag!

 • nayomi skriver:

  Ne,j men vilken härlig blogg!! 😀

 • Emma Fahlstedt skriver:

  Lika inspirerande som alltid, och den där gröna färgen är alldeles magisk!

 • Chivas skriver:

  Bra inlägg!

 • Anonym skriver:

  Kan bara instämma- den där väggfärgen är så mitt i prick! Jisses vad jag också blir sugen på att dra på mig målarkläderna 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.