Annons

Trevlig helg!

Nu väntar soffhäng, ostbricka, kvalitetstid med familjen och horisontalläge under min mohair-pläd. Avrundar veckan med ett nytt doftljustips. Jag håller nämligen på att testa mig igenom ett dussin till en tidningsartikel i ämnet. Favoriten hittills? Voluspas Saijo Persimmon. Prisvärt näsgodis. Trevlig helg!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Känner du aldrig att din lille son blir påverkad och irriterad av doftljusen?
  Vår dotter var väldigt känslig för dofterna (lilla bruket, voluspa, yankee candle) och ändå var det "lätta" dofter.

 • Frida skriver:

  Jag har dem inte tända när han är vaken och köper mest ljus med lock som man kan "stänga" när de är släckta.

 • Frida skriver:

  Kanske ska tillägga att han sover på övervåningen och vardagsrummet är på bottenplan, så du förstår mitt resonemang 🙂

 • Petra skriver:

  Det blir spännande att höra ditt utlåtande. Mitt favoritljus är från Byredo och doften Fleur Fantome. Perfekt avvägd doft, inte för påträngande, men ändå doft!

 • Karoline skriver:

  Kan faktiskt tipsa om dofljust hos Clas Ohlson..Galet jag vet, men har testat mig genom många upp till 600:-st och de på Clas kostar 29:-. Favoriterna är Fresh Linen och Lavender. Superlätta dofter och så prisvärt. Våga prova:-).

 • Ida skriver:

  Fick faktiskt just den doften av mamma härom dagen och jag älskar den! Tänder det så fort jag kommer hem eller vaknar 🙂

 • Marie skriver:

  Övervåningen klargjorde =)
  Vi har enplans och även om hon sov märkte hon av dofterna. Än idag har hon en superkänslig liten nos 😉

 • EM skriver:

  Prisvärt!?
  Herregud vilken värld lever du i.

 • Emma skriver:

  Ja man kan vekligen undra vad du menar med prisvärd. Något som BRINNER upp för 700 spänn. Jamenvisst har man pengar att elda upp så…för oss vanliga är dem 700 kronorna flera middagar ex, eller aktiviteter till familjen osv.
  Kom ner på jorden…

 • Louise Bondebjer skriver:

  Vilket spännande uppdrag Frida! Ser framemot att läsa om dina tankar kring Voluspas dofter. Trevlig helg! Med vänlig hälsning, Louise

 • Sofia skriver:

  Hej Frida! Jag är nyfiken på att höra vilka saker som är på din tio-i-topp lista? Vore kul med ett blogginlägg om det. Tack på förhand!

 • Mmm det finns verkligen flippar och floppar när det gäller doftljus.
  De dåliga luktar snarare än doftar och en del sotar otroligt mycket.
  Enlgt mina analyser är Voluspa och Byredo’s doftljus för Svenskt Tenn de bästa både doft- och kvalitetsmässigt.
  Här firas det helg i huvudstaden minsann!
  Kram Anette

 • Frida skriver:

  EM och Emma:
  Jag vet inte vart ni hittat det för 700 kr?
  Jag köpte mitt på Taras/Kungsmässan och ser nu när jag googlar att det även finns på nätet/Royal Design för 169 kr! Kanske är det billigare där? På Taras fanns samma doft även i en metallformad ask, på erbjudande, där ett 3-pack kostade 495 kr.

 • Mögel skriver:

  alltid toppen … jag Älskar din superfint blogg 🙂

 • Maria skriver:

  Precis som flera andra som kommenterat ser jag fram emot din undersökning. Har själv funderat mycket på vad det är man betalar för. Självklart har dyra ljus bättre ingredienser, men det är förmodligen inte hela sanningen. Själv tryckte jag näsan i ett (för mig) nytt doftljus från Bruka design på Granma i Gbg. Goda dofter, fräsch förpackning och schysta priser. Jag pillade också på några betydligt dyrare på Artilleriet, men besinnade mig 😉

 • Anonym skriver:

  Fint ljus! 🙂 Hoppas du får en trevlig helg.

 • Doftljus är riktigt härliga, men har inte hittat någon favorit än. Ser fram emot att läsa artikeln!

 • Åh, men du måste testa Voluspas doft Makassar Ebony & Peach. Den doftar som en redig karl blandad med persika. Konstig förklaring, jag vet, men det är underbar och passar ypperligt nu på hösten. Jag köpte den "lilla i plåt" för 169:- på Nelly.com. Prisvärd i mina ögon (näsborrar). 😉

 • Åh va mysigt! 🙂
  Gravid med tvillingar!
  https://Malinhedblom.blogg.se

 • Susanne skriver:

  Hej Frida.
  Kom gärna förbi oss på Lindens torg i Kungsbacka Innerstad så kan du få testa Best Kept Secrets Doftljus. De är handgjorda i från England och finns i en mängd härliga och goda dofter. De är packade i en enkel fin plåtburk med lock. Välkommen!
  Hälsningar Susanne
  fb interiör

 • Elina skriver:

  Kolla gärna in bloggen och/eller min youtubekanal "Thetypicalelinaa" och hjälp mig uppnå min dröm! <3 Kramisar och ove & peace out!

 • Emma - By Emma skriver:

  Ett av mina favoritljus! även Champagne crisp från samma märke är en favorit som hängt med i många år.

 • tinajo skriver:

  Låter skönt, själv har jag precis landat i soffan efter 5 timmar i skogen med familjen – härligt!

 • Åh, låter så himla mysigt!

 • Fredrica skriver:

  Hej! Älskar din blogg! Gå gärna in på min blogg och ge lite tips för hur man får en lika bra!
  //Fredrica

 • Doktor Mens skriver:

  Om du har några frågor om livet, förhållanden, mens eller bara behöver få ut dina tankar, gå in på vår blogg och känn dig som hemma!

 • Romladolcevita skriver:

  Önskar dig en fin helg från Italien!,

 • Lovisa skriver:

  åh persikodoft låter underbart. Är väldigt nyfiken på voluspa då man hört så bra om dem. Själv har jag det här https://www.brukadesign.se/produkt/2816/doftljus-bruka- ifrån med "sea spa"-doft. Tips!

 • Yvonne skriver:

  När du/ni väljer doftljus, brukar ni ta det som luktar godast, billigast eller funderar ni på vad som är bättre för miljön, både ute och inne?
  För mej är det viktigt med miljön och det går faktiskt att få till doftljus som doftar gott, brinner säkert som är ett bra miljöval. Våga testa miljövänliga doftljus av rapsvax.
  Raps växer i Europa och det blir betydligt kortare sträcka för vaxet att levereras än det populära sojavaxet som tillverkas i USA.

 • En härlig helg önskar jag dig också!

 • Jennah skriver:

  Jag gillar verkligen ostbricka. Dock är jag mest för de mjuka ostarna och vitmögel som brie 🙂

 • påläst konsument skriver:

  Att barnen reagerar på doftljusen är inte konstigt. Om ni googlar lite på vad som händer när man eldar dessa ljus så betalar ni nog inte 700 kr för det längre :/

 • Rebecca skriver:

  Härligt med doftljus! Väldigt fin etikett på detta.

 • Line skriver:

  Fint ljus 🙂

 • Fuktutredning skriver:

  Verkligen supersnyggt! Skön bilder as usual… 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.