Annons

Trendenser on Tour

Igår höll jag en trendföreläsning i samband med Miljögårdens kundkväll i Lund. Postade den här bilden på Instagram och fick genast bassning för att jag inte är bättre på att förvarna och berätta var och när jag föreläser. Förlåt! Jag håller på att ta fram ett kalendarium till bloggen – så bot och bättring utlovas – men i väntan på det kan ni ju notera några novemberföreläsningar så länge. Ni som bor i Jönköping får skriva upp den 7/11 i era kalendrar. Då föreläser jag på Ire Living Art. Den 20/11 kommer jag till Hej Day i Skellefteå och den 21/11 ska jag eventuellt inspirera butikscheferna på Frölundatorg!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ankie Eskdahl skriver:

  Ja, du kommer till Jönköping! 🙂
  Men…..jag gick in på Ire Living Arts hemsida, där står det inget om detta. Jag vill veta tid och om man ska anmäla sig….. Ha en fortsatt bra dag!

 • 110kvadrat skriver:

  Neeej vad synd!!!!! Det hade jag velat se…. Nästa gång du är i Lund:)

 • Kottie skriver:

  20/11 uppskrivet, Syns i Skellefteå 😀

 • E-Mabel skriver:

  Undrar också om det i Jönköping???

 • Marie skriver:

  Miljögården informerade dock fint! Jag missade det inte iallafall =)

 • Marie skriver:

  Jag vill också gå i Jönköping men hittar heller inget.. Får icke missas! 🙂 vet du när det går att se mer/anmäla sig? /Marie

 • Louise Bondebjer skriver:

  Hej Frida! Hade sett mycket framemot att närvara vid ditt Lund-besök på Miljögården, fick tyvärr förhinder i sista stund! Hoppas du kommer åter till Skåne snart. Med vänlig hälsning, Louise

 • Frida skriver:

  Mer info om tiden i Jönköping kommer på måndag!

 • Anonym skriver:

  Vad kul! 🙂

 • A. skriver:

  Föreläser du i Borås eller Göteborg snart?

 • Emeli skriver:

  Slå gärna en pling när du är i Jönköping, så kan vi kanske ses om jag inte är på BB. Kram Emlan semlan.

 • Linda skriver:

  Otroligt fin bild med nya bilen, visst är det en Nikon du har, vilken modell på kameran är det, nöjd?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.