Annons

Herrbetjänt

Jag vet inte om det bara är jag men det känns som om den gamla klassiska herrbetjänten har fått ett uppsving igen. Åtminstone av bilderna på Hemnet, Pinterest och bloggarna att döma. Jag tycker jag ser sådana överallt just nu. Och med rätta. Kalla mig gärna tantig men det är ju en fantastisk pryl som både håller kläderna skrynkelfria och förvandlar morgondagens outfit till ett snyggt stilleben i ett nafs. Fyndas med fördel på Blocket, loppis eller via auktionsverkens appar. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Tony skriver:

  Den var helt klart stilig, Ska nog ta mig en titt efter nått liknande. Skulle göra min morgondag så mycket lättare.

 • Paula skriver:

  Supersnyggt! Gillar dessutom sängbordet, var kommer det ifrån?

 • Mimmi skriver:

  Jag har alltid gillat herrbetjänter, modernt eller inte. Har faktiskt en liten tanke om att bygga en när tid finns…
  Mvh Mimmi

 • Ann Stenström skriver:

  Har aldrig tyckt de varit snygga förr, men nu uppskattar jag den vi tog upp till landet :-))
  Kram
  Ann

 • Lina skriver:

  Ja, visst kan herrbetjänter vara snygga. Men min syns inte under den enorma högen med kläder som för det mesta täcker den. Min slutsats är därför att en herrbetjänt kräver lite disciplin! 🙂

 • Emma - By Emma skriver:

  Jag instämmer ju med Lina. Vår herrbetjänt är mer en klädhög en inredningsdetalj. Men jag tror att jag måste styra upp det där lite. 😉

 • Felicia Marthe skriver:

  Wow… Herrbetjänten.

 • Anonym skriver:

  Jag håller precis på att planera inredning för mitt sovrum, och wow vad fint det hade varit med en herrbetjänt! ❤

 • Ninni skriver:

  Hej Frida, jag vill tipsa dig och andra om en herrbetjänt som jag föll som en fura för, den är stilren och passar en kvinna liksom en man; Herrbetjänt nr 3 av Ulf Scherlin,såg den i Sköna hem nr 11/2013 sid 87. Den faller mig i smaken för den ser inte så "herrig" ut. Den ska få en plats hemma hos mig i vitt. Kramar och TACK för en underbar blogg av en underbar tjej. Ninni.

 • Ninni skriver:

  Hej Frida, jag vill tipsa dig och andra om en herrbetjänt som jag föll som en fura för, den är stilren och passar en kvinna liksom en man; Herrbetjänt nr 3 av Ulf Scherlin,såg den i Sköna hem nr 11/2013 sidan 87. Den faller mig i smaken för den ser inte så "herrig" ut. Den ska få en plats hemma hos mig i vitt. Kramar och TACK för en underbar blogg av en underbar tjej. Ninni.

 • Linn skriver:

  Superstiligt!

 • Siri skriver:

  Hej!
  Om man ska satsa på stolar till matsalen, som håller över tid, vad skulle du satsa på? Vi står i valet och kvalet och innan vi gör en stor invertering vore vi mycket tacksamma för lite tips 🙂

 • Duka Upp! skriver:

  En sådan såg jag häromdagen i vår "lokala" lilla second hand butik. Den fanns dock i skyltningen så det kommer nog bli krig när sakerna där är till salu! Men ja, fantastiskt snygg och klassisk!
  http://www.dukaupp.se

 • frida skriver:

  så perfekt!

 • J' skriver:

  Super praktisk grej och framför allt snyggt!

 • Elina skriver:

  Jättefin blogg! Väldigt stilrent, både i design & foto! 😉
  Kolla gärna in min blogg och hjälp mig uppnå min dröm, ett snabbt klick för mig alltid liiite närmre! kramisar på er!

 • Jennah skriver:

  Snarare retro än tantigt va? 🙂

 • Fru Minimalist skriver:

  Jag ägde en snygg betjänt från Ikea som var konturer av en kvinnokropp (fanns även manskropp). Jag tyckte den var otroligt fin som den var att bara stå där "naken" i ett av hörnen av sovrummet som ett stileben.
  Den lämnade dock vårt hem via Tradera och står förhoppningsvis och förgyller någon annans sovrum nu! 🙂

 • Sara skriver:

  Skitsnygg!

 • Sara skriver:

  Skitsnygg!

 • På Selmas gata skriver:

  Riktigt snyggt! Men tyvärr får jag nog sälla mig till några av kommentatorerna ovan: hos oss skulle den inte synas under klädhögarna tyvärr:)

 • Tina skriver:

  Man borde kanske införskaffa, men bara man hade någonstans att ha den! Behändigt.

 • isabell skriver:

  Kolla gärna in min blogg! 🙂

 • Fröknarna Falun skriver:

  Åh, de är ju så underbara! Tänker alltid på min mormor och morfar när en sådan dyker upp på Hemnet =)
  //Helene

 • Nelly skriver:

  Klicka gärna in på min blogg!

 • Hanna skriver:

  Trevlig Blogg!

 • Hanna skriver:

  Trevlig Blogg!

 • Siri skriver:

  Kul inlägg!

 • Sofia Berggren skriver:

  Vill du läsa om mode? Tipsar om senaste höstplaggen, julklappar och hur du ska matcha dina plagg! Kika in på http://www.nattstad.se/trend

 • Måns skriver:

  Bra inlägg!

 • Alfred skriver:

  Tack, bra tips!

 • Jennica skriver:

  Hm…har funderat på att göra mig av med min herrbetjänt…kanske ska behålla den ändå. Har en som är silvrig men gillar inte det riktigt…man kanske kan spraymåla den?! Tål att tänka på!
  Tack för inspo!

 • Ola skriver:

  En herrbetjänt inte bara snygg utan också praktisk speciellt för oss morgontrötta som tar fram kläder till nästa dag på kvällen. Perfekta förvaringsstället under natten!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.