Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 36

Då var det söndag igen och dags att knyta ihop ännu en vecka genom att summera de senaste snackisarna på nätet. Vi börjar med den glada nyheten att omåttligt populära Kinfolk låtit meddela att de kommer släppa en kokbok! Kinfolk Table, som kan förhandsbeställas redan nu via Bokus för 230 kr.
Precis som tidningen kommer den här publikationen att finnas i både pappers och läsplatteform. Själv är jag väldigt nyfiken på nya Designerbox. En parafras på konceptet med månatliga smink- och skönhetspaket i prova-på-format á la glossybox, fast med designprylar i limiterad edition…
…du kan teckna upp dig för en prenumeration av Design Collectors Box från 29 euro. Mer info här! Och på tal om design i liten skala så verkar nyheten Diamond Vase från Artilleriet ha blivit bloggarnas favorit. Pytteliten, men naggande god! Prislappen ligger på 249 kronor. Riktigt fin!
Sveriges kanske bästa och mest kända inredningsstylist, Lotta Agaton frontar Åhléns nya höskampanj! Här hittar du deras sajt och webbfilm där Lotta ger stilsäkra tips på hur man skapar en Vacker Vardag. Kul att inte bara mode- utan även inredningsstylisterna börjar synas mer!
Veckans mest ombloggade hem har jag redan skrivit om, så jag avrundar med några nya interiörer från Fantastic Frank som har lanserat cinemagraps. Rörliga bilder som glimmar till i objektsbeskrivningarna. Jag gillar att de ständigt ligger i framkant och vågar utmana det konservativa mäklargardet. Fortsätt så! Det var allt för nu. Ha en skön septembersöndag hörni!

Kommentarer

 • Kul att se ett ansikte på Lotta. Hennes bilder har talat för henne så jag har aldrig tänkt på hur den duktiga kvinnan sett ut. Strålande att hon får den uppmärksamhet hon förtjänar.

 • Benita skriver:

  Design Collectors Box låter spännande. Det kollar jag närmare på, tack för tips!

 • Johanna B skriver:

  Designboxen! Vilken grym idé!

 • living by Miriam skriver:

  Trevlig summering på vackra saker 🙂

 • STILITIDEN skriver:

  Fin sum-up! Designerbox frestande nyhet, lite kul idé med mindre saker som inte kostar skjortan. Och tack för länken;-)

 • Sarah skriver:

  Tack för underbar summering som alltid Frida. Vilken härlig tradition detta har blivit! 🙂
  Önskar dig en härlig söndag kväll.

 • Anonym skriver:

  Det där sovrummet hade jag INTE tackat nej till! Guud så snyggt, precis min stil!

 • Anonym skriver:

  Håller med, vasen väcker stort ha-begär!

 • Hobbyisten skriver:

  Söndagskvällarna kikar jag numera alltid in här, älskar din summering! Designerboxen verkar som en kul idé! ?

 • Tack för summeringen! Lika intressant som vanligt! Den här gången kikar jag vidare på designerboxen 🙂 Kul idé!

 • Gillar Åhléns som går från klarhet till klarhet tycker jag, stor uppryckning av sortiment, inspiration i butikerna osv under de senaste åren. Och nu Lotta A ovanpå det, super!
  Kram Anette

 • Sara skriver:

  Mycket intressant den här veckan. Designbox måste jag kolla upp! Älskar också lilla Diamond Vase som gärna får flytta hem till mig och hemma-hos-bildern OMG – där har jag fått mycket inspiration! Tack 🙂

 • Ingrid skriver:

  Hei!
  Du vet ikke tilfeldigvis hvor spisestuebordet fra det siste hjemmet hos Fantastic Frank kommer fra? 🙂

 • Frida skriver:

  Fint:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.