Annons

Dagens kontor

Idag har jag lagt sista handen vid ett nytt nummer av mitt iPad-magasin, som ges ut i samarbete med Bonnier. Det trillar strax in i AppStore och i väntan på plinget bjuder jag på en fototriss från min arbetsdag, bakom kulisserna. Eller en sneak peek från mitt hemmakontor om ni så vill. Just nu kombinerar jag ju företagande och föräldraledighet på deltid, så att kunna jobba från huset är min räddning. Här sitter jag alltså när jag bloggar. Intill ett fönster från golv till tak. Har jag sagt att jag älskar dagsljus?
Det ser fridfullt ut, men under bordsskivan döljer sig min tre äpplen höga och ack så bestämda lilla chef. Vår ”kontorspolicy” är att jag aldrig ska jobba när han är vaken, så det gäller att ta vara på tiden…
…och likt en cirkuskonstnär jonglera rubrikfärger, korrekturläsning, bildredigering och planering av nästa nummer – innan det börjar röra sig under täcket och det är dags att sjunga barnvisor igen.
Issue 15 fick bli blått, efter Formex temafärg. Det färdiga resultatet kan du snart ladda ner gratis, via iTunes om du har en iPad. Stort tack till Anneli och Bodil för fint bildmaterial. Liksom till Sara och Johanna som hjälpte mig med barnvaktande i samband med mässan. Jag hoppas ni ska gilla nya numret!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser (japp, du läste rätt –  som sagt ”cirkuskonstnär” var ordet)

Kategorier:

Kommentarer

 • Monnah skriver:

  Kul att få titta in! 🙂

 • Lina skriver:

  Söta fötter 🙂

 • tinajo skriver:

  Bebisfötter är det bästa som finns! 🙂

 • MP skriver:

  <3 <3

 • Kan inte säga annat än att jag är impad Frida. Bra jonglerat!
  Kram
  Jenny

 • Åh, vad kul att numret plingade till och kom ut! Jag märkte det dock när det började trilla in besökare från Trendenser 🙂 Jättekul att se mina bilder i ditt magasin 🙂
  Härlig arbetsplats du har… och det bästa sällskapet! Dagsljus… gillas här också…
  Ha det gott!

 • Emma - By Emma skriver:

  Jag vill oxå passa Max igen snarast!!

 • Johanna Garcia skriver:

  Haha väl skrivet! Låter som att jonglerandet ändå är rätt kul o går ganska så bra 😉 Underbara bilder också! Och jaaa äntligen Kajsa Cramer jobbet! Detta nummer blir definitivt nerladdat dirr! Kraaam

 • Karin A skriver:

  Låter som en väldigt bra jobbdeal! 🙂 Ser mycket fram emot det nya numret.

 • Har äntligen fått tag i en iPad. Sambon sitter just nu begeistrad över någon Sigur Ros konsert, men när han somnat ska jag banne mig sno den och ladda hem ditt magasin! Som jag längtat! Tack för all inspiration!

 • Sofia skriver:

  Ser fram mot nytt nummer!
  Duktig och flitig du är som klarar att kombinera mammajobbet med det andra jobbet!
  Trevlig kväll/Sofia

 • Anonym skriver:

  Älskar såklart dina inrednings-och inspirationsbilder, men sådana här vardags-ögonblicksbilder här på bloggen tycker jag är enorm inspiration, mer sådana!:) Ser fint ut!

 • Volang-Linda skriver:

  Det känns hoppfullt att se och höra att det faktiskt går att kombinera mammaledighet och egenföretagande! Tack för den inspirationen! Och jag ser verkligen fram emot nya numret:)

 • Volang-Linda skriver:

  Det känns hoppfullt att se och höra att det faktiskt går att kombinera mammaledighet och egenföretagande! Tack för den inspirationen! Och jag ser verkligen fram emot nya numret:)

 • Sandra skriver:

  Så underbara bilder!! Så ljust och fint. Jag föredrar dagsljus medan min sambo vill ha 250 W starka lampor (ja, tydligen finns det så starka lampor..). Vad har du för fint skrivbord Frida? Jag är på jakt efter stort vitt, gärna högglansigt.

 • Sofia skriver:

  Tjusigt kontor minst sagt! Och det låter ju som ett bra schema som lilla chefen har lagt. En bra blandning av två världar, helt enkelt!

 • Mia skriver:

  Så mysigt! Jag undrar vad det är för grön växt som syns på bilderna – precis en sån skulle jag nämligen vilja ha.

 • Fina Frida och lille Max! Tusenkonstnär är ett mer rättvist ord i sammanhanget om du frågar mig!
  Kram Anette

 • Linnea skriver:

  Hej Frida. Ser superhärligt ut. Är också en sucker för dagsljus. Undrar vad sitta bilden visar för något dock. Vad är det du skissar på? Ser lite mindmap ut… /Nyfiken

 • Fanny skriver:

  Vilken fin kruka du har blomman i! Var är den från?

 • Sandra skriver:

  @Mia och @Fanny det ser ut att vara en rosengeranium i en kruka som heter Hortus från Svenskt Tenn 🙂

 • Lena Svensson skriver:

  Mycket imponerande! Alltihop. /L

 • KikkiSandström skriver:

  Härligt arbetsrum och söta bebisfötter… Men inte sitter du väl med ljuset rätt i ansiktet då du jobbar. Måste bli jättejobbigt för ögonen…

 • Hannah skriver:

  Gölliga bild på fötterna!

 • Emma skriver:

  Hot mama!
  Duktiga du som kombinerar mammalivet och frilansandet så flott. Själv sjunker jag ihop i en liten hög när bebisen väl behagat somna en stund 🙂
  Kram på dig!

 • Anonym skriver:

  Härligt! Blir så inspirerad av dig!

 • Anonym skriver:

  Jättefräscha bilder! 🙂 Like ur style

 • Kaffehörnan skriver:

  Vad nice. Vad flitig du är

 • nica skriver:

  Älskar doftpelargonen, ska försöka fynda en till mig själv. Jag försöker uppdatera växterna här hemma men än så länge har "bara" en monstera fått flytta in.

 • Anonym skriver:

  Vad fint sätt att använda vasen på! Har kikat på en men visste inte riktigt hur jag skulle fylla den. Nu vet jag! 😀

 • Nathalie skriver:

  Hej,
  Vart kommer skrivbordet ifrån? 🙂
  Tack!

 • Härliga bilder du har! och fin blogg. Kolla gärna in min FOTOBLOGG med skönhetstips, recept på god mat, fruktdrinkar, hälsotips, vår takterass med pool. inredning, outfits och så mycket mer! 🙂

 • Linnea skriver:

  Vilka vackra bilder! Fin blogg.

 • Louise skriver:

  Åh vilken härlig bild! Undrar vart glaskrukan är ifrån?
  Louise

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.