Annons

Veckans fredagsblomma

Ni som har följt den här bloggen en längre tid vet att jag älskar blommor. I synnerhet liljor. Och de riktigt långväga följarna kanske minns att jag redan 2005 bloggade om min favoritkonstnär på just det temat. Carolina Alotus. Ända sedan jag såg hennes jättelika blomstertavlor på Galleri Mareld, på Marstrand 2002, har jag tänkt att den dagen jag skaffar hus, då ska jag slå till. Och vet ni vad. Nu står det en stor lilja här i hallen och väntar på att krokas upp! Ja, ni fattar ju. Lycka!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Det är något alldeles speciellt med sådant. Som man tänkt på länge. Och längtat till. Någon gång liksom. Förstår din lycka! Fin helg!

 • Johanna B. skriver:

  Jättefin!

 • Det ser nästan ut som ett foto, vacker tavla.

 • Marie skriver:

  Vacker! Jag är också väldigt förtjust i hennes konstverk som jag än så länge bara sett online… Hur är canvastrycken jmf med the real deal? I förhållande till pengar för att den verkliga målningen är bäst vet jag ju…

 • Living by Miriam skriver:

  Viken fin tavla, underbara färger och vackert motiv 🙂

 • Trendspanarna skriver:

  Otroligt vacker, förstår att du suktat 🙂 extra kul när det är något man viljat ha så länge! Kul!

 • Malin skriver:

  Jättefin tavla!
  Påminner om en konstnärinna Georgia O´Keeffe.
  https://magicofnature.weebly.com/georgia-okeeffe.html

 • A. skriver:

  Så himla fin! Ser att Carolina Alotus även finns på EasyArt. Ett tips om man gillar en tavla vars orginal redan har sålts (blomstermotiven på hennes hemsida som du länkar till redan är väl sålda?)
  https://www.easyart.se/konstnar/Carolina-Alotus-16703.html

 • KikkiSandström skriver:

  Här har du en till "liljeälskare". Jag har flera i min trädgård (som blommat ut nu), men ingen tavla. Bra idé!

 • Sanna skriver:

  Liljor är så vackra både äkta och på tavla!
  Med vänlig hälsning/Sanna

 • Oriental.nu skriver:

  Jätte fin tavla!

 • Craftstore.se skriver:

  Otroligt vacker!! Jag bara smälter…
  Charlotta

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.