Annons

Mitt senaste köp

Jag har fått många frågor om den här zebramönstrade fotpallen som skymtades bakom mig på en bild i julinumret av mitt iPad-magasin. Jag har köpt den på KTV Tapetserarverkstad i Kungsbacka. Sprang faktiskt på den av en slump när jag skulle porträttfotograferas för en intervju till tidningen Kungsbacka Nytt och blev ögonblickligen förälskad. En udda men glad liten sak. Perfekt för en trave böcker och en kopp kaffe intill soffan, eller för att vila fötterna om man vill sträcka ut sig litet extra.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Så fint med de små hjultrissorna!

 • Lotta&dom skriver:

  Så fantastiskt fin!

 • Jojo skriver:

  Snygg matta! 🙂 Är det möjligen en IKEA? Undrar åxå om du har några färger hemma, då dina "hemma-bilder" ofta är "svart/grå/vita" (vilket åxå är färger…) 🙂

 • Jättesöt, även om zebramönster o djurmönster i övrigt egentligen inte är min stil!
  Pallar, puffar och ottomaner kan man verkligen inte få för många av 😉 // Emelie

 • Anonym skriver:

  Undrar också över mattan- var har du hittat den? Snygg!!

 • Lovisa skriver:

  cool! kan inte låta bli att tänka hur snygg den hade varit med vita ben!

 • Åh, zebrarandigt kan aldrig bli fel och pallar kan man aldrig få för många av.
  Själv har jag blivit förtjust i en av Åhléns pall-nyheter.
  En avlång historia med ljusa träben och flätad sits i något som ser ut som hampaband. Har du sett den?
  Hade passat perfekt i min hall.
  Big like för fikonträdet i bakgrunden, t om levande ser jag 😉 😉
  Kram Anette

 • camilla skriver:

  Riktigt läcker! Älskar dina små hintar om hur du har det hemma. Skulle vara kul att se ett helt reportage. 🙂
  Fin fredag!
  Kram Camilla

 • Lina skriver:

  Frida, du bjuder alltid på så fina bilder! Vad är det för träd/växt? Har länge varit på jakt efter något liknande.

 • Jessica skriver:

  Snygg 🙂

 • Emma - By Emma skriver:

  Så fin! Ser att du har ett fikonträd inomhus. Funkar det bra?
  kraaam!

 • Mirva skriver:

  Underbar! Zebra är såååå rätt just nu! 🙂

 • Hannarty skriver:

  Men vad fin!! Jag har provat på att leka taberserare på egen hand i veckan då jag klädde om mina köksstolar. Dock inte så avancerat som din fina fotpall, men nöjd är jag ändå 🙂

 • Hannarty skriver:

  Tapetserare ska det förstås stå!! 🙂

 • Mrs. b skriver:

  Så fin! Ger liv och värme med mönstret! Tack för tips om butiken också, den har jag helt och hållet missat!

 • Kanonsnygg! Läckert med mönstret och de små hjulen! Kul att springa på något som man fastnar direkt för! Ha det gott!

 • Hanna skriver:

  Hej Frida! Vad är det för växt som syns i bild? Är det ett fikonträd tro?

 • Rose skriver:

  Herre jösses! Jag måste, måste, måste få tag på denna pall! Var det ett unikt exemplar eller är det något som går att köpa? Så fruktansvärt fin och helt perfekt in i mista detalj! 🙂 Är det någon speciell designer eller märke? Går den att hitta på något sätt om man inte kommer att kunna bege sig till Kungsbacka? Vore oerhört tacksam för svar 🙂

 • Frida skriver:

  Jojo + Anonym:
  Det är en IKEA-matta. Den heter BASNÄS och vi har största varianten som är 300*200 cm
  https://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20241107/
  Och Jojo visst har vi lite färg, men inte mycket. Jag gillar att ha det neutralt och "enkelt" hemma eftersom jag bombarderas med så mycket intryck hela dagarna och ser så mycket nya färger och prylar och grejor i mitt jobb. Det är skönt att vila från det när man kommer hem tycker jag. Och neutralt behöver inte betyda tråkigt, inte om man balanserar det.

 • Frida skriver:

  Lina, Hanna och Emma:
  Det är ett fikonträd! Funkar utmärkt att ha inomhus, även om just detta exemplar lyckades få spinn ett tag, eftersom den stod ute först (men då lärde mig min svärgerska att man skulle ta en blomspruta med vatten och lite Yes och spraya på bladen/stammen där det är väv, sen dör ohyran – vi testade och det funkade!)
  Rose:
  Det jag sprang på var ett färdigt exemplar, men KTV gör dem annars på beställning och Torbjörn kan säkert skicka om du ber honom snällt. Det här tyget som jag valt kommer från Threads hos GP&Baker men de har även Missoni och en massa andra märken/mönster/tygkvalitéer att välja mellan.

 • Sofia skriver:

  Den är verkligen så fin, kul med en liten udda möbel. Snyggt kort för övrigt!

 • M skriver:

  Den var ju söt 🙂

 • Stiligahem.se skriver:

  Riktigt fin, med träbenen och klädseln. Bra köp

 • sofia PR skriver:

  Läckerbit…

 • Gabriella skriver:

  Åh så fin! Verkligen härlig.

 • Jojo skriver:

  Tack för svar! Jag har inte heller jättemycke färg hemma men jag kan tycka de är svårt att få till det om man bara använder sig utav neutrala färger. Kanske du kan skriva ett inlägg om det, om hur man lyckas?! 🙂

 • Carin skriver:

  Vad cool! Du stilar alltid så snyggt med allt från dyrt till budget 🙂 Är lite nyfiken på om du köpte lampan från No early birds? Tycker själv den är jättefin!

 • Rose skriver:

  Tack snälla för ditt vänliga svar Frida! Kommer att undersöka detta närmare 🙂

 • KikkiSandström skriver:

  En fotpall helt i min smak. Jag gillar lite udda grejor, som sticker ut. Hela sommarn har gått utan att jag varit särskilt intresserad av inredning, men nu när det börjar vara höst, flödar inspirationen inom flera områden.

 • Anonym skriver:

  Hur snygg som helst!

 • Frida skriver:

  Jag är lite nyfiken på växten i bakgrunden, i den svarta krukan på golvet =)
  Gillade bladens form och den gröna nyansen.
  Vad är det för växt?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.